reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja wcinam obiadek,udka z ziemniaczkami i mizeria.....pycha......
Bylam dzis na ogrodzie ukopac ziemniaczkow,no i zaszlam zajzec do ogorkow......i co :szok:...uzbieralam wiadro....a myslalam ze sobie po tych wisniach odpoczne,a tu kicha trzeba robic ogorasy...:tak:

Basia i Mola trzymac sie jeszcze troche.....

reklama
Anetko zazdroszczę ogórków! U mnie nie ma ani jednego!! Jakieś oszukane mi sprzedali nasionka! Pomidory Też rosną jak by chciały, a nie mogły...

Ania - męczę się od rana! Proszki nie pomagają! Nie wiem czy to zatoki, czy od zęba... Mam wrażenie, że ruszyła mi ósemka! buuuuu:dry:

Ojej,przykro mi ze was dziewczynki glowka boli.....wspolczuje....:tak:
Mnie na szczescie narazie,odpukac nie boli.....

Agusia,u mnie narazie sa ogorasy....ja zawsze kupuje ten sam rodzaj,no i niby zawsze wschodza i nie narzekam(octopusy sie nazywaja)....chociaz powiem ze sasiedzi narzekaja ze tez nie ma ogorkow,nawet na targowku cena sie trzyma 3,50 i wcale nie spada.....a pomidory juz po 3 zl mozna kupic.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ide do obowiazkow.....czyli ogorkow...hi,hi....:-D:-D:-D
A was kochane mam nadzieje ze glowki przestana bolec....:tak:.
Aga, moze jak to zab to jakims zelem chlodzacym posmaruj.....

reklama
Dziewczyny jestem spowrotem!:-D

Gin zbadal mnie, powiedzial ze nie ma rozwarcia ale szyjka miekka i krotka. Wyslal mnie na KTG ktore skurczy nie wykazalo:tak: Powiedzial ze w sumie powinien mnie zatrzymac w szpitalu skoro mam takie bole brzucha (najprawdopodobniej sa spowodowane tym, ze glowka jest mocno przparta lub tym ze cos sie zaczyna dziac w kierunku akcji porodowej) ale bedzie mi na pewno lepiej w domu lezec. Ciesze sie ze mnie wypuscil:tak: Ach, no i powiedzial ze na pewno szybko sie zobaczymy na porodowce.:szok:

Dziekuje Wam za numery telefonow, bede pisac jakbym pojechala do szpitala nie zagladajac uprzednio na BB.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry