myśle ze takie winszowanie z powodu narodzin w oddzielnym wątku sie przyda, bo na głównym nie wiem czy bedzie tak łatwo znaleźć dziewczynom jak wrócą ze szpitali - bo przeciez nie kazda z nas gratuluje w jednym dniu..fakt ze te gratulacje jakos wyróżniamy na kolorowo itd. no ale mysle ze tak jak Miranda napisała bedzie oki
A co do nowych wątków to wg. mnie przydał by się jakis z takimi prawnymi sprawami, co i jak załatwic po narodzinach w urzędzie, kto ile ma macierzyńskiego, jak z pracą czy wracac czy nie...ale to dopiero jak wszystkie powykluwamy swoje pociechy
A co do nowych wątków to wg. mnie przydał by się jakis z takimi prawnymi sprawami, co i jak załatwic po narodzinach w urzędzie, kto ile ma macierzyńskiego, jak z pracą czy wracac czy nie...ale to dopiero jak wszystkie powykluwamy swoje pociechy

Mewa poproszę cię o link do tego horoskopu. Bo aż jestem ciekawa jaki Jasiu będzie i jaka będzie Magdalenka
chociaz wiem ze to łatwe nie bedzie 
Byloby zupelnie inaczej gdyby lekarze nie powiedzieli mi ze to lada chwila..
Od kiedy lezalas na patologii?? Ja wyszlam w sobote! Moze sie widzialysmy na korytarzu nie wiedzac ze to my?