reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
myśle ze takie winszowanie z powodu narodzin w oddzielnym wątku sie przyda, bo na głównym nie wiem czy bedzie tak łatwo znaleźć dziewczynom jak wrócą ze szpitali - bo przeciez nie kazda z nas gratuluje w jednym dniu..fakt ze te gratulacje jakos wyróżniamy na kolorowo itd. no ale mysle ze tak jak Miranda napisała bedzie oki

A co do nowych wątków to wg. mnie przydał by się jakis z takimi prawnymi sprawami, co i jak załatwic po narodzinach w urzędzie, kto ile ma macierzyńskiego, jak z pracą czy wracac czy nie...ale to dopiero jak wszystkie powykluwamy swoje pociechy:tak:

reklama
:-D Mewa poproszę cię o link do tego horoskopu. Bo aż jestem ciekawa jaki Jasiu będzie i jaka będzie Magdalenka:laugh2:

prosze bardzo Efe: IMIENNIK - imieniny, urodziny, horoskop chiński, aforyzmy, sny, sennik, mistyka

wyglada na to ze Magdalenka zyczliwa bedzie i pracowita- marzenie kazdej mamusi:-)

ja robilam nalesniki, bo mojemu sie zachcialo i stwierdzil ze jutro moze byc za pozno bo moze juz rodzic bede;-) tez go to rusza jak nowy "sierpniowy" dzidzius sie na swiecie pojawia i mysli ze ja nastepna

dziewczynki ja już pożegnam was, cały czas coś jeszcze szukam do torby i porządkuję, ale juz chyba po mału wezmę prysznic i pojdę spać.
Jutro jak juz cos będę wiedzieć occ, albo jak juz będzie po, napisze do Mewy.

coś Mika sie juz nie pokazała wieczorkiem,ja tez juz sie pożegnam ide do wyrka sie powyciągać,bo mała sie strasznie wierci i gniecie mnie po pęcherzu i nie tylko po nim

reklama
Witam sie nadal 2w1.
JOAN GRATULUJE SERDECZNIE!!!
Mialam dzis KTG i wyszlo dobrze. Gin sie smial juz ze mnie ze sie nie moge doczekac porodu i powiedzial ze sam juz niecierpliwie czeka na wiesci ode mnie ze sie cos dzieje:-D

Masz racje Deli - moze jak przestane tak wyczekiwac to sie zacznie:-D

Miranda - trzymam kciuki za Ciebie i mala Jagodke! Nie moge uwierzyc ze to juz!! Tak szybko zlecialo:tak:

Mika - tak jak Ty jestem wykonczona psychicznie tym czekaniem:eek: Byloby zupelnie inaczej gdyby lekarze nie powiedzieli mi ze to lada chwila..

Musze dzis spakowac torbe bo juz popralam i poprasowalam wszystko co uzywalam w szpitalu.

Chogata bardzo Ci wspolczuje. Co za pech ze dolegliwosci musialy sie przyplatac akurat pod koniec ciazy:baffled: Od kiedy lezalas na patologii?? Ja wyszlam w sobote! Moze sie widzialysmy na korytarzu nie wiedzac ze to my?:-D Ja lezalam w ostatniej sali - 323.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry