reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A jakby taki wątek zaistniał ze zdjeciami dzieciaczków? Było by dwa w jednym, zero bałaganu?

Wątek ze zdjęciami Maluszków już mamy, a pomyśł fajny

O miranda to jest wg mnie genialne rozwiazanie:-DTaki watek juz istnieje wystarczy zmienic troche tytul:tak:

Patrz nie zauważyłam twojej odp. Gapa ze mnie :baffled:

DELI dlatego właśnie napisałam to w "P.S" a nie założyłam. Przyszło mi to do głowy bo na wrześniówkach 2006 mamy taki wątek i tam piszemy i gratulacje, życzenia urodzinowe, imieninowe z okazji rocznic naszych ślubów, tam gratulowałyśmy dzieciaczkom kolejnych miesięcznicy i składałyśmy życzenia na roczek, dwa latka itd...

Nie no ok, rozumiem, ale chciałam wyrazić tylko swoje zdanie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mitemil najlepsze zyczenia urodzinowe i szczesliwiego, lekkiego rozwiazania

Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają.

Łatwego i przyjemnego porodu :-).

I ja dołączam sie do zyczeń !

Wszystkiego Najlepszego i kolejnych 18-stu Urodzin, szczęśliwego i łatwego rozwiazania :tak:

Mitemil wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń, samych szczęśliwych chwil w nowej roli mamuśki ;-)

I ja sie przyłączę
Mitemil, samych pozytywnych wzruszeń i niespodzianek od życia, które nie burzą niepotrzebnie spokoju. Zdrowego dzieciątka, po przyjemnym porodzie.

Mitemil - najlepszego z okazji urodzin!!
empty.gif
:tak:
empty.gif

mitemil ;-) 100 lat i spelnienia marzen ;-) <kwiatki> <cmok>

Ja rowniez przylaczam sie do zyczen :tak::-)

Mitemil zycze Ci duzo milosci, szczescia, usmiechu na twarzy co rano, spelnienia marzen i oczywiscie zdrowego, cudownego malenstwa :)

Mitemil ;-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;-)

MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNYCH 18-STU URODZIN, A ZWŁASZCZA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.

MITEMIL, wszystkiego, wszystkiego, co w zyciu najpiękniejsze, a już najbardziej łatwego porodu i zdrowego Maleństwa ;-) STO LAT!!!

Mitemil dużo szczęścia zdrowia, pomyślności i spełnienia w każdej dziedzinie życia!!! no i oczywiście porodu - o czasie, szybkiego i bezbolesnego :tak:

Mitemil od nas też dużo szczęścia i pomyślności!

MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-):-):-)

Późne, ale szczere podziękowania za pamięć. Naprawde mnie wzruszyłyście!! Bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuje. :tak::-D:rolleyes::yes::laugh2:

reklama
Ja dzis padnieta jestem....bylam w pracy,no i chyba juz odwyklam,bo myslalam ze ducha wyzione,tak goraco i duszno bylo....:szok:....ale dalam rade,ledwo...hi,hi.....:eek:

Nie zdaze poczytac co tam sie u was wczoraj dzialo,bo juz padam, a musze jeszcze cos na jutro na obiad podszykowac,bo znow do pracy ide.....i tak caly tydzien,chyba sie wykoncze....a ledwo sie juz tocze....hi,hi.....:laugh2:
Dobrze ze Gosie dzis do mamy zawiozlam,to chociaz jedno zajecie mi odpadlo :happy:

Kasia dobrze ci , ze torba spakowana,ja dopiero kompletuje swoja....i ciagle zdaje mi sie ze czegos jeszcze brak.....:baffled:....ale teraz jak jezdze do pracy to szybciej wszystko sobie dokupie...:sorry:

Dobra,moje kochane,ja sie pozegnam,moze jutro w pracy zajze czy ktoras znowu sie nie rozpakowala....wiec milej nocki zycze.....TOBIE MIRANDA SZCZEGOLNIE !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry