kaskax25
mama wspaniałej trójki
O miranda to jest wg mnie genialne rozwiazanieA jakby taki wątek zaistniał ze zdjeciami dzieciaczków? Było by dwa w jednym, zero bałaganu?
Taki watek juz istnieje wystarczy zmienic troche tytul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O miranda to jest wg mnie genialne rozwiazanieA jakby taki wątek zaistniał ze zdjeciami dzieciaczków? Było by dwa w jednym, zero bałaganu?
Taki watek juz istnieje wystarczy zmienic troche tytul
A jakby taki wątek zaistniał ze zdjeciami dzieciaczków? Było by dwa w jednym, zero bałaganu?
O miranda to jest wg mnie genialne rozwiazanieTaki watek juz istnieje wystarczy zmienic troche tytul
![]()

DELI dlatego właśnie napisałam to w "P.S" a nie założyłam. Przyszło mi to do głowy bo na wrześniówkach 2006 mamy taki wątek i tam piszemy i gratulacje, życzenia urodzinowe, imieninowe z okazji rocznic naszych ślubów, tam gratulowałyśmy dzieciaczkom kolejnych miesięcznicy i składałyśmy życzenia na roczek, dwa latka itd...
no odpoczywam sobie i nastawiam sie psychicznie na jutrzejszą wizytę u lekarzato odpocznij sobie teraz
Mitemil najlepsze zyczenia urodzinowe i szczesliwiego, lekkiego rozwiazania
Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają.
Łatwego i przyjemnego porodu :-).
I ja dołączam sie do zyczeń !
Wszystkiego Najlepszego i kolejnych 18-stu Urodzin, szczęśliwego i łatwego rozwiazania![]()
Mitemil wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń, samych szczęśliwych chwil w nowej roli mamuśki ;-)
I ja sie przyłączę
Mitemil, samych pozytywnych wzruszeń i niespodzianek od życia, które nie burzą niepotrzebnie spokoju. Zdrowego dzieciątka, po przyjemnym porodzie.
Mitemil - najlepszego z okazji urodzin!!![]()
![]()
mitemil ;-) 100 lat i spelnienia marzen ;-) <kwiatki> <cmok>
Ja rowniez przylaczam sie do zyczen:-)
Mitemil zycze Ci duzo milosci, szczescia, usmiechu na twarzy co rano, spelnienia marzen i oczywiscie zdrowego, cudownego malenstwa![]()
Mitemil ;-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;-)
MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNYCH 18-STU URODZIN, A ZWŁASZCZA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.
MITEMIL, wszystkiego, wszystkiego, co w zyciu najpiękniejsze, a już najbardziej łatwego porodu i zdrowego Maleństwa ;-) STO LAT!!!
Mitemil dużo szczęścia zdrowia, pomyślności i spełnienia w każdej dziedzinie życia!!! no i oczywiście porodu - o czasie, szybkiego i bezbolesnego![]()
Mitemil od nas też dużo szczęścia i pomyślności!
MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-):-):-)

....ale dalam rade,ledwo...hi,hi.....

....ale teraz jak jezdze do pracy to szybciej wszystko sobie dokupie...