reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry dziewczynki:-)
Wreszcie moje mieszkanko zaczena wygladac coraz bardziej przytulnie:laugh2: dostalismy w spadku kredensik i polki i wreszcie mialam gdzie poustawiac swoje bibelociki :rofl2: troszke sie wczoraj nagimnastykowałam i jak sie kładałam zaczoł mnie boleć brzuszek ale na szczeście wszytko sie uspokoiło :sorry:
Ach no i bym był zapomniała koło 9 rano przeskocze na 9 kwadracik :szok::tak::-D dotrzymałam:tak: tak sie ciesze, syn niech bedzie z mamy dumny ;-)
Pozatym dziś wizyta u lekarza a raczej krawca, bo u internisty, to pewnie zmierzy mnie tylko centymetrem i sprawdzi ciśnienie :baffled::crazy:

Miranda
jestem z Toba duchem!!! :tak::tak::tak::tak:

Spałaś coś kochana? hehe

Witam się z rana
Miranda trzymamy kciuki byś długo nie czekała i daj znać
Joan Madzia jest śliczna :)

Adres stronki www podany w wątku :-). Mam nadzieję, ze się spodoba ;-). Czekamy na zdjęcia od mam :tak::-D:-).

Nie ma za co aniu z miłą chęcią ją robiłam, oczywiście mój mężulek pomagał, bo dawno nie robiłam sama i pozapominałam języka HTML.
Najważniejsze, że się podoba :))))

Witam:-)
Dzis czeka nas calodziennie zaciskanie kciukow. Miranda powodzenia i czekamy na dobre wiadomoci:tak:
Motylku co z toba??
Ja rowniez zapraszam do obejrzenia stronki www szczegolne podziekowania naleza sie tu mezowi Deli poniewaz on ja stworzyl specjalnie dla nas oraz dla Deli oczywiscie bo to ona wszystko powpisywala i dalej bedzie ja tworzyc. Uzyczaja oni nam swoj prywatny serwer takze Dziekujemy bardzo:tak:
No i prosimy swiezo upieczone mamusie o zdjecia stronka bedzie sie wtedy dodatkowo wzbogacac:-)

Kasiu jeszcze raz dziękuje, ale naprawdę robiliśmy to z miłą chęcią :)

W stronce zauważyłam, że wkradł się błąd i obrazki się źle podstawiły zaraz to naprawię.
Przepraszam, ale obrazki wstawialiśmy wczoraj późną nocą i to chyba dlatego :(((

reklama
Cześć brzuchatki :tak:
Ja niestety nadal w dwupaku :sorry:

Kasiu, dziękujemy Tobie, że sie tak napracowałaś nad stworzeniem watku z gratulacjami, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi hehheh, ŻART, w zdrowym Miłoszku :-D:-D

Deli, Tobie i męzowi też wielki ukłon za stronke dla nas, jest rewelacyjna, a bedzie jeszcze piekniejsza jak sie fotki pojawią :tak::tak::tak:

Miranda, myślami jestem z Tobą :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry