reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To jest jakies rozwiazanie trzeba wszystkiego próbować ja dopiero po 15.08 ostro wezme się za wywoływanie tylko niestety jak byłam w szpitalu to mąż mi wszystkie okna pomył:-(.A seksu uprawiać cos nie chce jak mu proponuje to patrzy na mnie jak na durnia i omija mnie wielkim łukiem .Ciekawe co bedzie za pare tygodni:sorry:

majaam twoj post z gratulacjami jest juz na gratulacjach teraz dopiero tam sie powtorzyas, staralam sie przeniesc wszystkie;-)Jest na stronie 9:tak:

Mika przyjdzie czas to urodzisz masz po prostu punktualnego dzidziusia ktory grzecznie czeka na swoj termin.

Chogata a jak ty sie czujesz, posprzatalas juz czy znow znikniesz i na oddzial??;-)

majaam twoj post z gratulacjami jest juz na gratulacjach teraz dopiero tam sie powtorzyas, staralam sie przeniesc wszystkie;-)Jest na stronie 9:tak:

Mika przyjdzie czas to urodzisz masz po prostu punktualnego dzidziusia ktory grzecznie czeka na swoj termin.

Chogata a jak ty sie czujesz, posprzatalas juz czy znow znikniesz i na oddzial??;-)
Ty już nie kracz bo ja mam juz jakąs schize z tym bólem wogle boje sie jeść już zleciałam na wadze 4 kg przez 1,5 tyg. (myslę ,że wiekszośc to woda bo mi opuchlizna zniknęła )i tylko chodzę i zamiast czerpac radość z jedzenia to tylko nasłu****ę czy coś się dzieje czy mogę spokojnie dokończyć posiłek:eek:.Porodu też zaczynam się bać bo jak nasłuchałam sie tych babek co się darły w niebo głosy jakby je ze skóry obdzierali.No ale jak się zacznie to już nóg zaciskać nie będę tylko bedzie trzeba przeć:tak:.Mam nadzieje cicha ,ze to pierwiastki były (to przecież normalne);-)

reklama
Gdyby nie brzuszek, popijałabyś Chogata piwko i mniej by bolało.
Na pweno zero coli, bo wywołuje krystalizację i wytrącanie się kamieni.

Ważne, żeby wszystko było na swoim miejscu Kasia;-)i lepiej pod zdjęciami. Te i tak rzucają się wtedy w oczy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry