majaam
majaam
Może powinnaś pogadać z lekarzem Joan, lepiej trafił;-)lekarz to już mi mówi 2 tyg temu że to lada dzieńa ja czekam i czekam... chyba poproszę męża o pomoc
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może powinnaś pogadać z lekarzem Joan, lepiej trafił;-)lekarz to już mi mówi 2 tyg temu że to lada dzieńa ja czekam i czekam... chyba poproszę męża o pomoc
![]()

Ty już nie kracz bo ja mam juz jakąs schize z tym bólem wogle boje sie jeść już zleciałam na wadze 4 kg przez 1,5 tyg. (myslę ,że wiekszośc to woda bo mi opuchlizna zniknęła )i tylko chodzę i zamiast czerpac radość z jedzenia to tylko nasłu****ę czy coś się dzieje czy mogę spokojnie dokończyć posiłekmajaam twoj post z gratulacjami jest juz na gratulacjach teraz dopiero tam sie powtorzyas, staralam sie przeniesc wszystkie;-)Jest na stronie 9
Mika przyjdzie czas to urodzisz masz po prostu punktualnego dzidziusia ktory grzecznie czeka na swoj termin.
Chogata a jak ty sie czujesz, posprzatalas juz czy znow znikniesz i na oddzial??;-)
.Porodu też zaczynam się bać bo jak nasłuchałam sie tych babek co się darły w niebo głosy jakby je ze skóry obdzierali.No ale jak się zacznie to już nóg zaciskać nie będę tylko bedzie trzeba przeć
.Mam nadzieje cicha ,ze to pierwiastki były (to przecież normalne);-)Miałam na myśli ten o Magdalence(zdjęcie dzisiaj), sama wykasowałam część postu.