reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Napewno jak mamy znajdą czas to wyślą zdjęcia :tak:
Kurcze jakas przymulona dzisiaj jestem
Do tego piesek moj mnie martwi bo miske ma pelna, na spacerze dopiero co byl, na chorego nie wyglada raczej smutnego i chodzi, piszczy i sie tuli jak dziecko :eek::-(

Deli mężowi też serdecznie podziękuj:tak:

reklama
Dobry dzień

Świetna stronka Deli, teraz muszę skopiować mojego "Kosmitę", podziękuj Małżowi.

Kasia, znów wykonałaś kawał dobrej roboty, co jest najlepszym dowodem, że Moderator odpowiednio wybrany.

Mirada, u mnie bije 8. czekamy z zaciśniętymi kciukami
...i na te, o Maluszki, o których nie wiamy, a własnie zaczynają swoją przygodę na tym świecie też:-)

Ostatnia edycja:
Napewno jak mamy znajdą czas to wyślą zdjęcia :tak:
Kurcze jakas przymulona dzisiaj jestem
Do tego piesek moj mnie martwi bo miske ma pelna, na spacerze dopiero co byl, na chorego nie wyglada raczej smutnego i chodzi, piszczy i sie tuli jak dziecko :eek::-(

Deli mężowi też serdecznie podziękuj:tak:
Może w podświadomosci już jest zazdrosny o dzidzie :sorry:

Mika też nad tym myslałam bo juz od paru dni nie daje nikomu spokojnie usiedziec zaraz biegnie z jakas zabawka albo zaczepia zeby zwrocić na niego uwage:sorry:

a z drugiej pomyslalam ze moze zabek go boli:confused2: bo kleszcza raczej nie ma bo mąż go przeszukał a pozatym miał szczepionke:eek::sorry:

Mika też nad tym myslałam bo juz od paru dni nie daje nikomu spokojnie usiedziec zaraz biegnie z jakas zabawka albo zaczepia zeby zwrocić na niego uwage:sorry:

a z drugiej pomyslalam ze moze zabek go boli:confused2: bo kleszcza raczej nie ma bo mąż go przeszukał a pozatym miał szczepionke:eek::sorry:
to pewnie po szczepionce... mój też jest markotny ale to dlatego że dzieci nie ma i chodzi smutaśny :sorry:

Kurcze, powinnam być zadowolona,że mój układ moczowy funkcjonuje prawidłowo i filtruje równo w nocy, gdybym tylko miała pęcherz normalnej wielkości, a nie wyściskany przez Młodego:sorry:. Normalnie idzie zwariować w nocy:baffled:

Witam się z rana ,która dzis gotowa do rozpakowania ???????? Szczególnie chodzi mi o te laski z poczatku sierpnia;-)
Aaaa dzis chyba Miranda bedzie szczęsliwą mamusią:-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry