reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

i mi też ochoty narobiłaś - nawet mam wypróbowany przepis na makaron z brokułami; tyle że sama nie będę stała przy kuchni, zwłaszcza że dziś boli; pomolestuję męża to może mi jutro zrobi z okazji zbliżających się imienin;-)
ja to po najmniejszych oporach robie... smaze brokuly z przyprawami... gotuje makaron i razem wszystko dusze hwile i gotowe:-D

reklama
Basia, no teraz to mi już ślina leci... a tu tylko kanapki gotowe do konsumpcji, ech... ;-)
moi dzisiaj standardowo frytki na obiad:baffled:
a to nie dla mnie... wiec w piatki gotuje tylko dla mnie i cory:-D
mala sie obrucila i kopie z lewej... ale ulga:-D:-D
ja teraz kawke popijam bo spanie mnie bierze:confused2:

Ostatnia edycja:
mnie też dziś senność dopada, ale co się ułożę do snu to albo ktoś dzwoni na komórkę albo do drzwi; listonosz przyniósł dziś moje staniki do karmienia i doznałam szoku - zamówiłam 2 większe (miseczka D), żeby było trochę luzu na potem, a tymczasem one są już dobre (jedynie bez wkładek laktacyjnych jest trochę luzu); i teraz nie wiem czy w nie wejdę jeśli by się biust jeszcze powiększył w okresie karmienia:dry:

hej mamusie.sorry ze na tym watku ale jestem w biegu troszke i tylko chcialam dac znac co u mnie. wiec jade do szpitala dupalek mi sie rozpruł i jade na szycie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled: do tego nie wiedza czym leczyc moja infekcje bo najlepiej by bylo penicylina a ja jestem uczulona:baffled::eek::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odezwe sie za pare dni jak mi tylek sie troche zagoi bo rozszedl sie od tej infekcji wlasnie wiec mam lezec i pic duzo wody i lykac leki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::zawstydzona/y:

hej mamusie.sorry ze na tym watku ale jestem w biegu troszke i tylko chcialam dac znac co u mnie. wiec jade do szpitala dupalek mi sie rozpruł i jade na szycie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled: do tego nie wiedza czym leczyc moja infekcje bo najlepiej by bylo penicylina a ja jestem uczulona:baffled::eek::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odezwe sie za pare dni jak mi tylek sie troche zagoi bo rozszedl sie od tej infekcji wlasnie wiec mam lezec i pic duzo wody i lykac leki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::zawstydzona/y:
oj bidulko to Ci sie porobiło :sorry: Wracaj do zdrówka jak najszybciej :tak:

wspolczuje... mnie jak poszyli to jeszcze przez pol roku szczelalam robiac ta druga sprawe:wściekła/y:
oby u ciebie bylo lepiej;-)

Odzipnę sobie nieco, bo zabrałam się za szycie - naprawiam drobne usterki w pokrowcu wózka. Niby tylko się siedzi przy maszynie, a człowiek się męczy. No i znowu gorąco się robi, ufffff.

Azorek, szybkiego powrotu do zdrowia, oby szybko się zagoiło.

witam sie troche pozniej dzis:tak:
snilo mi sie nad ranek ze skurcze mam a tu samochod sie popsul, a moj nie umial naprawic,
obudzilam sie a tu te same skurcze, bylam przekonana ze sie zaczyna:sorry: ale paniakara jestem!
w kazdym razie pierwsze co zrobilam to laktator wygotowalam jeszcze raz i do fryzjera sie zapisalam, mam juz nowa fryzure krotka i wygodna, balam sie jedynie ze mi wody odejda na fotelu;-) a potem jak wracalam to jeszcze truskawki kupilam a teraz leze i nic mnie nie ruszy, chyba ze skurcze:tak:

Miranda- dobrze ze juz w domku jestes, mam nadzieje ze zimny oklad na piersi pomoze i wygrasz z tym zastojem:tak:
Joan- napewno wszystko dobrze bedzie z corcia, tzrymam kciuki, ja tez strasznym niejadkiem bylam;-)
Azorku biedny- mam nadzieje ze szybko sie zagoi:-(

no i ciesze sie ze te okropne upaly juz was nie mecza, u mnie znowu deszczowo...

reklama
Do góry