reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam się z rana ja za to dzis pospałam sobie ,dopiero przed chwilą telefon mnie obudził.Kurcze jakieś zęby mi się śniły ,że mi wyleciały (ukruszyły sie raczej),ale dziwne bo nie były spróchniałe:-(

Witam jak zwykle 2w1.
Brzuch mnie boli od wczoraj:baffled: ale tak jak pisalam nie na zasadzie slurczy tylko raczej niestrawnosci:baffled:
Zmykam do gabinetu bo jeden z moich lekarzy ma okragle urodziny i musze jechac dac prezent (jeszcze nie kupilam!:szok:) i zlozyc zyczenia.
Zmykam, poczytam jak wroce.
Milego dnia laski;-)

Basia pozdrawia przesyla buziaki. Ona nadal 2 w 1 tez sie nie wylamuje:tak:. Dostala ostatnio dawke sterydow i jak sie nic nie zmieni jutro wroci do domku gdzie bedzie juz czekac na porod:-D

No to ja lece do garow bo stos na mnie czeka

Witam.

Ja po tej wczorajszej wizycie jak dziecko spałam raz tylko siku wstałam.Szpital mnie wykanicza.
Dzis mam luzny dzionek tylko poczte musze zaliczyc:-).
Zobaczymy czy 6 sierpnia duzo sie dziewczyn rozpakuje:laugh2:.

Czesc kochaniutkie :-) ja dzis wyspana - cos ostatnio lepiej mi sie spi, nie wiem czemu;-) ale wieczorkiem mialam troche skurczy rano jednak zniknely bez sladu :tak: teraz biore sie za porzadki :baffled:
Buziaki

:-( Wiecie szukam swoich zdjęć z brzuszkiem co robiłam i dobrze że na forum kilka wkleiłam to mam pamiątkę bo reszty nie odzyskam z tamtego kompa-szkoda:-( tak pilnowałam co tydzień lub co dwa tygodnie robiłam a teraz mam tylko 7 zdjęć jak pech to pech:baffled::-(

Witam nadal w dwupaku!
Po przedwczorajszym obniżeniu brzucha, wczoraj miałam koszmarny dzień i noc. Na szczęście chyba wszystko powoli się rozpycha, bo teraz czuję się lepiej.

reklama
Hej dziewczynki ;-)
Ja dziś nie pospałam, w nocy miałam skurcze bolesne pierwszy raz tak bardzo i szczerze mówiąc bałam się że to już :szok: i stwierdziłam że ja chyba jeszcze nie jestem na to gotowa psychicznie, ale kiedy będę? :szok: zwyczajnie się boję ech

Widzę że zadnej się rozpakowywac nie udało znów, no dziś 28 już .. :> wszystkie na sierpień czekają ;-)

Malinka, dobrze że choć siedem masz, widzisz mogły wszystkie przepaść a tak Ci została pamiątka brzuszkowa w mniejszej ilości ale lepiej 7 niż wcale

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry