reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I ja sie witam
Przegladam wiesci ale widze ze wszystkie maluszki chca byc bardzo punktualne:-)
Mala przerwa w porodach
Ja dzis od 7 na nogach bo bylam na badaniach wydalam 80 zl na badania cala lista :-)
Zycze milego dnia i mam nadzieje ze slonko nie da wam dzis popalic bo u mnie bardzo cieplo;-)

reklama
Ja tylko na chwile.....nastawilam moim domownikom barszczyk czerwony,a ja bede miala miesko z ziemniaczkami.....bo mi Aneczka ochoty narobila...hi,hi....

Malinka,wlasnie lepiej 7 zdjec niz wcale....jeszcze mozesz sobie dopstrykac kilka do porodu....:laugh2:

Paula,u mnie juz goraco....znow upaly sie zaczynaja.....

Anet i co w końcu wymysliłaś na obiadek?:tak:

Mika robie sobie zapiekanke z mieskiem i zienniaczkami....a dla reszty (jakby nie chcieli tego co ja ) to nastawilam barszczyk czerwony i ziemniaczki do tego....i niech wybieraja....:laugh2:

dziewczyny, takie pytanko mam, czy wody płodowe sa lepkie jak sluz czy bardziej wodniste? :baffled:

Aga ja nie wiem ,bo mi juz w trakcie porodu polozna pecherz przebijala,wiec nie widzialam....ale zdaje sie ze wodniste.....moze jekas mamuska lepiej zorientowana ci odpowie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to ja z relacją dodzwoniłam się do położnej porozmawiałam z nią i kazała mi jechać do szpitala ale ja bym tam wolała poczekać aż będą skurcze a sama już nie wiem jak mi brzuch do południa nie zmięknie to może pojadę upewnić się czy wszystko ok. a na obiad dziś mielone mam mięso już przyprawione jak dopije kawę to pójdę kulać klopsiki
MALINKA szkoda tych zdjęć a ja też w końcu muszę se jakieś porobić bo tak odkładam i w końcu będzie tak jak przy poprzedniej ciąży że mąż przed wyjazdem na porodówkę mi robił jak już skurcze miałam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry