reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
WITAM zaraz idę zadzwonić do położnej bo brzuch jak miałam twardy tak mam nawet nospa wczoraj nie pomogła , ziajże do was potem to zdam relacje jak się dodzwonię oczywiście

Ja też się witam Dziewczynki :-)
Wpadłam na chwilkę bo przede mną sprzątanie :baffled:
Poza tym musze jeszcze nastawić pranko i zmywarkę a później poprasować pościel dziecięcą i kolejna partię ciuszków :-):-):-)

Oki ja już na prawdę jadę. Wyszykowałam się, choć to ostatnio nie trudne, bo mieszczę się tylko w jedne rybaczki, z 5 bluzek a nogi wchodzą tylko w jedne japonki. Ale za to mój w końcu się cieszy jak tak szybko się wyszykuje do wyjścia. Ma nadzieję, że mi tak zostanie.

Anet Basi powstrzymują skurcze w szpitalu jak się dobrze orientuje. Ma jeszcze tydzień poczekać aż dzidzia podrośnie. A i dostała sterydy na rozwój płucek.

I ja też nie mam zmywarki a marzy mi się...

Mnie znów główka boli, leżałam i chciałam pospać, ale nic z tego ...
Muszę zadzwonić do gin i się umówić na KTG...
Mama jedzie chyba jutro na urlopik i jest pewna, że zanim wróci to Małej jeszcze nie będzie, to mnie pocieszyła kobieta.... Mówi, że mam jeszcze czas ... No zobaczymy jak to będzie...
Może moje jest taka jak od Miki i będzie siedzieć grzecznie w brzuszku i czekać na swój termin

Ja na obiadek dziś zrobię warzywka z ryżem, bo mam lenia i nic innego mi się robić nie chce :)))

reklama
Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Ja też źle spałam ciągle chodze na siku a jeszcze mnie zgaga męczy pije mleko to pomaga ale co z tego jak wieczorem opije się tego mleka a potem kibelek co chwila:baffled:
Właśnie też miałam pytać czy ktoś wie co u |Basi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry