reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ta to juz 3 :baffled::wściekła/y: najpierw zrobilam sobie sama jak byłam w PL bo tu nie robią, a potem w 32 tygodniu jak lezałam w szpitalu to mi jednak zrobili bo cukier w moczu znaleźli a ze bylo podwyższone do 8,7 a norma tu jest 9 ustalili że jeszcze raz mi dzisiaj zrobią aaaaaaaale w miedzy czasie bylam na zwykłej wizycie u lekarza i on sprawdził siuś i wszytko było ok :tak: wiec moze uda mi się ich przekonać no bo jaki sens:confused2: z drugiej strony jade bo chce żeby chociaż przez te nocne skurcze, zkamieniały brzuszek i to że dzidzia nie szturchana mało sie rusza ostatnio :-(pod ktg mnie podłączyli.... nie wiem zbadali jakoś:sorry:

reklama
Witam. A co tu za ruch od rana:szok::szok: Azeby wam poprawic humorki od rana oglaszam ze Mika pojechala rodzic!!!!!:-D:-D

Zaczelo sie jakos przed czwarta oczywiscie nie spie z wrazenia no i czekam na smska od niej. trzymajcie kciuki laski za Mike zeby miala szybkie bezbolesne rozwiazania:-D:-D

Ostatnia edycja:
No super :-) :-). W końcu się doczekała.

To trzymamy kciuki za szybki i łatwy poród :-)

Aniaso, mamy prawie taki sam termin, dwa dni różnicy:-). Ciekawe jak wyjdzie w praktyce:-D

Ostatnia edycja:
No Enka to sie pewnie maz zdenerwowal;-)Mnie tez dni sie kreca:tak:
Juro pewnie znow nie pospie bo nad ranem ma przyjechac maz i pewnie z wrazenia znow spac nie bede mogla:baffled::baffled:

Całe szczęście mąż ma dobry sen i od razu zasnał z powrotem:-). O ile w ogóle się dobudził :-D :-D

Kasia, Ty teraz wypoczywaj, bo jak już przyjedzie to Cię maraton czeka:-p:-D

Położę się jeszcze, może zasnę, bo coś ziewać zaczęłam.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:

Jejku jak fajnie ze Mika rodzi:tak::tak::tak: W koncu!! Trzymam mooooocno kciuki!:tak: To tez znaczy ze i ja mam zielone swiatlo hihi.
Chyba odchodza mi wody ale nie jestem pewna:eek: Wstalam na siku i zobaczylam na pizamie mokra plame, zalozylam wkladke i juz nie leci:eek: Zadzwonilam do poloznej i kazala isc spac i zadzwonic jak wkladka przemoknie. Oczywiscie z wrazenia juz nie zasne. Jak sie okaze ze to nie wody to sie wsciekne:wściekła/y: No ale to jest zdecydowanie za duze na uplaw wiec i tak i tak pojade pozniej do szpitala zeby mnie zbadali.

reklama
Mola ja tak od wczoraj chodze i podgladam wkladki bo cos sie szybko napelniaja i nie wiem czy to zwiekszone uplawy czy wody. Raczej to pierwsze ale na szczescie dzis mam wizyte ufffffffff. Trzymam kciuki za ciebie to moze dzis beda 2 dzidziusie:-DZreszta czekalam na Mike to teraz juz bez wymowek na porodowke marsz!!!;-)

Enka no czekam na ten maraton moze cos rozrusza mam tylko nadzieje ze jeszcze sily mi na to pozwola:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry