reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, jak bylam w teraz w szpitalu to poznalam taka dziewczynę,ktora notabene zostala mama po raz czwarty,wiec jest na pewno doswiadczona:). Ona wasnie polecila metodę na przespane noce-to chyba wazne dla kazej mamusi:). Metoda zostal wyprobowana na calej jej trojce dzieci i teraz to czwarte tez bedzie poddane eksperymentowi;-). A więc. Okolo 18.00 trzeba wypić tak 3/4 lub cala szklanke mleka z minimum lyzeczką ( bo mozna więcej jak ktos lubi) mielonego siemienia lnianego. Mleko mamusi jest wtedy baaardzo wartosciowe i sycące na ostatnie karmienie i dzidzius nie budzi sie co 3 godziny glodny. Ona karmila osatni raz kolo 24.00 a potem dopiero o 5,6 rano...Brzmi zachęcająco,nieprawdaż?????Mysle ,że warto sprobować. No chyba że Bąbelek ma skaze bialkową,to wtedy odpada....Jak moje Sloneczko sie pojawi to ja na pewno wyprobuje tego sposobu,bo przecież to żadne poswiecenie ze strony mamy a jaka korzyśc może byc:):)

ja juz zakupki zaliczyłam,bo na razie w miare chłodno i przyjemnie jest
i chyba wyjde poszukac moskitiery,bo mam dzieci strasznie pogryzione,po co maja byc a i tak chciałam rolety zamówic do okna

Witam sie ....dzien dobry.....
Jak dzis tu wchodzilam to sie nie spodziewalam zadnej dzidzi,po takiej przerwie,chyba przyzwyczailam sie ze do sierpnia czekaja wszystkie....a tu Mika sie ruszyla,no super wiadomosci!!!:-):-)
Teraz to i reszta pewnie pojdzie w slady Miki....mam na mysli tez najblizszym terminem,reszta niech jeszcze poczeka :laugh2:
Ja nadal bez zmian i niech tak jeszcze ze 2 tyg pobedzie...

U nas dzis chlodniej,bo w nocy deszczyk popadal....i moje pranie zmoklo....wrr.....

No widze że w końcu się coś ruszyło :-) i znów maluszki w natarciu :-) gratulacje Mika !!! :-D

Ja dziś kolejna nocke spałam super i ani razu na siku nie wstawałam :szok: chyba pierwszy raz od poczatku ciazy :szok::szok::szok: teraz sie zastanawiam czy moj organizm na zblizajacy sie porod reague inaczej niz wszystkich innych??? :eek::eek::eek:

Natt ten sposob warto wypróbować :-) rady doświadczonych mamuś zawsze są cenne :-) niedlugo poznamy pewnie dziesiatki sposobow jak sobie radzic z naszymi maluchami:tak:

Hej Dziewczynki :-)
Ja jak już widzę że coraz więcej z nas się rozpakowuje, to zaczynam sobie zdawać sprawę że mój poród juz tez coraz bliżej :tak:
Z jednej strony boję się jak cholera a z drugiej strony chciałabym urodzic chyba prędzej przed terminem niz przenosić :-)
No ale jak to będzie to zobaczymy :-D

Witam się w troszkę chłodny i pochmurny dzień,mam nadzieję że troszkę się ociepli i słoneczko wyjdzie zza chmur.
Fajnie,że mamy znów nowego dzidziusia i czekamy na następne maleństwa:-):-):-).
Dziewczynki która następna się szykuję?

Hej dziewczyny
a ja bede jakaś inna bo pospałam dziś do 9 :) i tylko raz wstawałam na siku...no tylko sny miałam kiepskie - ryczałam w nich strasznie, ale wyspana i tak jestem

Mika - gratulacje ogrone :) ale fajnie :)

KasiuC
- życzę w akim razie jeszcze conajmniej tych 2 tyg w dwupaku

Sempe - no współczuje strasznie i Tobie i małej, wiem co to znaczy...życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia!!!

Miranda - oby Jagódka zaczeła przybierać :) no ale dobrze że nie traci i że miała dobre zapasiki więc pewnei niebawem będzie ok

No ja już w domku napisałam co i jak w odpowiednim wątku.:crazy:

Ciesze sie jak nie wiem z Karolinki :-D:tak:

Kasia to już jutro ale fajnie a mi mąż jakoś odmawia przyjemności twierdził że zmęczony :baffled: a mi sie wydaje ze to dlatego że chwilowo jestem dla niego jak inkubator :sorry::laugh2: i sie biedak boi :rofl2:

Coś jeszcze miałam napisać:confused2: eeee... co ja to... hmmm no mam na końcu języka :eek: a tak że wstałam tylko raz na siusiu w nocy i pewnie bym się wyspała gdyby nie to że o 6 musiałam wstać:crazy:

reklama
Dzien doberek:-).

Cóż za dobre wiesci i chyba sie Mika nie nameczyła bo w miare szybko jej poszło.

A ja zjadłam sniadanie i wszystko oddałam zpowrotem:wściekła/y:,normalnie jakbym była w 2 miesiącu a nie 9 ciąży.I zebym cos cieżkiego zjadła to rozumiem a tu tylko chebek z ogórkiem ,jogurt i herbata.No nic spróbuje płatków potem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry