Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzis juz od rana mam na glowie dzieciaki szwagierki...wiec pewnie do kompa to sie za czesto nie dopcham dzis......wr...
Moze chociaz zrobie jakies wieksze porzadki......bo tak to mi sie nie chce....a tak bede musiala cos robic....hi,hi....
melduneczek MIKA gratuluje masz juz za soba teraz pora na reszte z kolejki hahhahaha
a ja dzis na wizytke do lekrza rodzinnego ide za niedlugopozdrawiam
jak wroce to zdam relacje ale napewno nic ciekawego sie nie dowiem....tylko tyle ze porod na dniach hahahhahaha jak to w zeszlym tygodniu stwierdzili w szpitalu
bede pozniej
Cześć Dziewczyny!
Och znowu się ruszyło i mamy nowego maluszka!!Cudownie!!!!!!
No i może jeszcze dziś ktoś nas zaskoczy???
Aneczka to super pierwszy uśmiech do mamusi-niezapomniany!!!!
A mnie wczoraj złapał tak silny skurcz że myślałam że nie wytrzymam trzymał z pół minuty ale był bardzo bolesny dół brzucha i plecy bolały-ale co potem nic żadnego skurczu nie było!dziwne.....
Witaj Basiu!!!!Dobrze że jeszcze 2 w 1!!!!!!Zaciskaj nogi jak trzeba!!!
Ja ide do kuchni troszke posprzątać i obiadek naszykować....
Aniu ale jaka radość z tego uśmiechu!!!!!!!!!!!!))))))
Oj jak to ma tak boleć to ja dziękuje hehehe
Ale dziwnie że był tylko jeden taki mocny potem się bałam wstawać z łóżka i już tak leżałam aż zasnełam.....