reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet u mnie też gorąco!
A jak tam ze żniwami u Was? Mój chce już coś na weekend skosić ja się obawiam że ja mnie wtedy złapie t co ja biedna sama zrobię at u nikogo nie ma kto by mógł popilnować a kombajnu przecież nie odeśle......:no:

Malinka,no przygotowania trwaja....tzn,moj sprzata stodole i szykuje na pszeniczke juz ze 2 dni,a zniwa juz tuz , tuz.....czekamy na szwagra,bo on ma swoj kombajn i narazie u rodzicow kosi,tam sa piachy i szybciej zniwa.....ma jutro albo w sobote zjechac....wiec i u nas sie zaczna.....a ja taka nie na chodzie....zebym chociaz obiady ugotowala to juz bedzie sukces.....:szok:
Dzis do gina ide to mi powie jak tam malenstwo,czy sie szykuje,czy nie....

Aga,aty dalej sie turlasz jeszcze.....?

reklama
Hej mamuśki:)
Dużo się rozpisałyście od wczoraj:)
A ja po wizycie u gina:)
Szyjka miękka, skrócona 2,5cm, rozwarcie na opuszek...
No...do rozpakowania powiedział lekarz, z tydzień i już może być:)

nic nie porobilam:no:
boli mnie glowa i chce mi sie spac:confused2:
a poloze sie dopiero jak moj przyjedzie z pracy:sorry:
jutro tata przyjezdza i musze jeszcze posprzatac:baffled:
dajcie mi troche weny bo naparawde dzis nic nie wymodze:no:

Witam się dziewczyny :-)

Po pierwsze gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!

Nie mam czasu nadrabiać zaleglości, mala ma takie okresy że chce być non stop przy cycku, nie mam czasu dla siebie.
We wtorek byłyśmy u peditry, wszytko ok, ważyła 2300, za tydzień kontrola. Twraz lezy sobie w foteliku i bujam ją, a druga ręką piszę :tak: Muszę ją brać na cyka bo już się buntuje, szkoda, bo chciałam poczytać co u Was :-(
Może poźniej się uda.

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:)
Mika-wielkie gratulacje!!!!

A ja już nie mam siły. Wygląda na to, że znowu do szpitala:-(
W szpitalu miałam podwyższone CRP, podali antybiotyk i się obniżył. W domu do piątku brałam antybiotyki i wczoraj zrobiłam kolejne badania. A tam CRP wyższe niż w szpitalu (19,40) i do tego bardzo liczne bakterie w moczu. Mój gin na urlopie i będzie w poniedziałek. Zadzwoniłam do szpitala a tam ordynator kazał przyjechać po 15, chce zobaczyć wyniki i powiedział,że to niebezpieczne i nie może czekać do poniedziałku:-(

Oj Monika,to wspolczuje,ale moze lepiej pojechac i niech zobacza co i jak....bedziesz spokojniejsza.....trzymaj sie jakos :happy:

Moze cie juz rozwiaza nawet jak bedzie trzeba ....

dzien dobry dziewczyny:-)
ale fajnie ze sie Mola doczekala wreszcie:tak: :-)jestem ciekawa jakie imie mala lasencja bedzie miala;-)

aa, macie Wszystkie pozdrowenia od Megaczki, byla wczoraj na wizycie u poloznej i sie okazalo z badania dotykowego brzucha ze glowka nie weszla jeszcze do kanalu, i ma znowu przyjsc w piatek ,
dziwi mnie ze tutaj tak panikuja o to - u mnie to samo, juz mnie cc starszyla i przenoszeniem bo glowka jeszcze nie wpasowana a przeciez cale 5 dni jeszcze mam do terminu i przeciez przed samym porodem moze sie wstawic, nie?:confused2:

Aga p- trzymam kciuki, bo jak skurcze masz to juz chyba blisko, zreszta nastepna jestes w kolejce jak by nie bylo:tak:
Kasiu- mam nadzieje ze to po badaniu wczorajszym ta plamka sie pojawila wiec spokojnie czekaj na meza z zupa:tak:
Deli
kochnana, bardzo wspolczuje, moze ci dadza jakas masc cudowna na ta okropna przypadlosc, ja sie czopkami ratuje :-(
Basia - moze kawka pomoze na ten bol glowy?

Anet to fajnie macie że"kombajn w rodzinie jest" a my to ani nikogo do pomocy tu nie ma ja nie wiem jak mój to sam wszystko zrobi:no:
No tak obiad dla kombajnisty musi być!!!!:-D

Malinka u nas do pomocy to tez z tym ciezko,mielismy takiego kuzyna stary kawaler,przychodzil pomagac,ale mu sie zachorowalo i w zime zmarl....wiec w tym roku tez bedzie ciezko.....nawet te pijaki z pod sklepu nie chca przyjsc....:crazy:...jak za darmo sie napic to i owszem,ale zeby popracowac troche to juz im sie nie chce.....moze brat przyjedzie na troche,chociaz ostatnio zalapal sie tez do pracy przy skupie rzepaku.....i nie wiem czy bedzie mogl sie wyrwac.....wrrr....
A tak to same kobiety zostaja do pomocy,ze mna ciezarna na czele....hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry