reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ta pogoda mnie wykonczy... ja zraraz reaguje na zmiane cisnienia:baffled:
zaraz sobie zrobie i zzobaczymy;-)
ja czekam na 5 sierpnia i sie pozbede szwagierki z domu:-D
to mnie ratuje jak nie wiem:-D
dwa tygodnie odpoczne psychicznie i moze mala wyjdzie w tym czasie:-D:-D:-D

reklama
Joan fajnie że u Ciebie ok!!
Monika lepiej jedz i sprawdź będziesz spokojniejsza!!!!!!
Mewa nie wiem jak to z tym wstawieniem główki maluszka:eek: ja się dziś dowiem jak tam mój mały ułożony i mam nadzieje że się z pępowiny odplątał
Anet to tak jak u nas siedzą pod sklepem i piją a jak mogą zarobić to żadnego nie ma a jak przyjdą to się ponapijają i taki z nich pożytek:crazy:

nawet nie wiem Monika co to za badania ale najwazniejsze ze bedziesz w szpitalu i sie Toba zajma, bede tu kciuki trzymac za pomyslne rozwiazanie:tak:

Ostatnia edycja:
Monika CRP to podejrzenie stanu zapalnego?

Anetko to może tym spod sklepu płać w skrzynkach mamrota od razu się chętni zrobią do pracy?;-)

Miało mnie nie być ale pocę się od samego siedzenia i ciśnienie mam wysokie więc postanowiłam nic dziś nie robić. Nastawiłam pranie (ciuszki dla małej) i wywieszenie ich uznałam za szczyt moich możliwości:laugh2:

a ja sie tak obzarlam ze wogole przez pewien czas nie wstaje bo chyba zwymiotuje:baffled:
na szczescie nie ma upalu, i ponoc juz nie bedzie i wogole deszczowo zapowiadali ze bedzie przez caly sierpien

a kolezanka ma wpasc do mnie dzis to by wypadalo chociaz odkurzyc...

Ja tez do sprzatania sie zabieram jak pies do jeza...hi,hi.....tylko zupe nastawilam-tez jak Kasia fasolkowa.....i dalej siedze.....:cool2:

Efe....nawet za skrzynke i dwie nie chca przyjsc.....jak bys za darmo im dala to i owszem, a tak trzeba w upale pracowac,to nie dla nich....wola posiedziec i cos zawsze od kogos wyciagna na prytke.....

no wlasnie Aneczka, tez myslalam ze to roznie jest z ta glowka i sie dziwie ze w tym kraju tak panikuja na ten temat
,mogliby sie zajac bardziej paciorkowcem...

a bolalo Cie jak sie glowka wstawiala, bo mi sie wydaje ze moj ma proby nieudane i to raczej bolesne jest dla mnie, tak jakby mi w srodku szczypal, i gniotl na szyjke
ale tak nie skurczowo czuje,
raczej jak sie wierci

reklama
No baaa w chłodzie w cieniu i za friko... skąd ja takich znam?
Anet zadzwoń do najbliższego MOPS-u że macie żniwa i byście mogli dać komuś dorobić. Pani się wezmą i wyślą paru takich gagatków, bo w końcu ile im można kasy za darmo dawać. Może na kilka dni będziecie mieli ręce do pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry