reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
piękna zebra Efe:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki jakoś lubię biało-czarne zwierzątka hihi
Sprawdzałam czy da radę taką tu wstawić;)

A co do torby to ja swoją przepakuje jeszcze ale tak w sierpniu już, czyli w sobotę hihi Może się coś ruszy i u mnie?

Ps. Wróbel mi wpadł przez okno do pokoju!!!! Ale się wystraszyłam!:szok:

no zebra super, super, ale ja tam wole koteczki:-Dwkleje zaraz mojego na tajnym to zobaczycie jak go kocham:-p

a co do torby, to moja wypchana jak cholera a i tak szlafroka tam nie zmiesciłam i kocyka, to wezme jakos w reklamówe. Ale jak tam jest tak logicznie, jak wpadne do szpitala z bólami czy tam po odejściu wód to najpierw sie rozłoze gdzies koło jakiegos łoza do jakiejs szafeczki?czy to zabardzo mi się marzy w polskich szpitalach? bo jak mi te rozne rzeczy mąż zacznie wyciagac z torby podczas porodu to sie tam to wszystko bedzie walało niepotrzebnie po podłodze:eek:ba, nawet bywa przynajmniej u nas ze sa przepełnienia eleganckie i babki na korytarzach leżą podobno, więc ja sobie tego wiru szpitalnego tam nie wyobrażam - a w szpitalu nigdy nie lezałam nawet 1 dzien - tylko przy urodzeniu, ale nic nie pamiętam:-D

Efe superaśna ta zebra:-D No tak lubisz zwierzątka że Cie i wróbelek odwiedził:-)
A co do torby to mi tylko kapci brakuje i jeszcze jakieś herbatniki spakuje bo w tym naszym szpitalu to nie karm najlepiej.....
Ale mnie coś brzucho boli :baffled:
Wiecie co tak mi leci z piersi że już 2 raz zmieniam bluzkę i to z prawej najbardziej a ja się dotknę do nie bardziej to już potok!!!!!
Ide się w końcu wyplumpać bo jeszcze nie dotarłam do łazienki:sorry:

Ostatnia edycja:

To proszę :-D Jest i kotek.
Ja pranie wywiesiłam i stwierdzam że na dworzu jest lepiej niż w domu. Fajnie wieje wiaterek. To co ja będę tak siedzieć? Biorę się za coś!

a ja wyniosłam kilka rzeczy z pokoju dzieci i siadłam i mi sie przysnęło,chyba musi być jak dla mnie niskie ciśnienie,ale zaduch straszny
mała mi strasznie w brzuchu dziś szaleje i żebra mnie dzisiaj strasznie bolą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry