aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
cos doczytalam ze mola urodzila??????????????jakies detale ktos mi moze podac bo znalezc nie moge?
cos doczytalam ze mola urodzila??????????????jakies detale ktos mi moze podac bo znalezc nie moge?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.
Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.

....jeszcze nie bede rodzic...hi,hi.....

MALINKA Dzień Dobry - ja nie śpię od 5.... i przed chwilką dostałam sms,a od MOLI, ŻE O 1 URODZIŁA CÓRECZKĘ! Z Małej jest prawdziwa laseczka - długa i szczuplutka : 2600 i 54 cm:-)
MOje Dzieciątko za to coś nie chce się ruszać więc łapię schizy....:-):-)