reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
deli płatki owsiane jedz,zalewaj wodą i zajadaj i poszukaj aloesu działa cuda,ja sie tak wyleczyłam i moje mam tez i wiem przez co musisz przechodzic i nie koniecznie musi byc to wina zaparc,czasami właśnie zła dieta jest tego powodem,ja sie meczyłam w pierwszej ciąży z tym dziadostwem,a teraz np.zamiast typowego hemo mam na wardze żylaka,który bardzo może przeszkodzic w porodzie naturalnym jak nadal bedzie rosnąć,a mam go od wargi az do pośladka,jak brałam Detralex było super i sie wchłonął ,a teraz od jakiegoś czasu mam i to strasznie boli

Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.

Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.

Gratuluję córeczki

Daria85,gratuluje corci....fajnie ze juz masz mala przy sobie:happy::happy::happy:

Ja juz wrocilam od gina .....zaraz opisze na odpowiednim watku.....ale tak w skrocie wszystko ok...:laugh2:....jeszcze nie bede rodzic...hi,hi.....:laugh2::laugh2::laugh2:

MALINKA Dzień Dobry - ja nie śpię od 5.... i przed chwilką dostałam sms,a od MOLI, ŻE O 1 URODZIŁA CÓRECZKĘ! Z Małej jest prawdziwa laseczka - długa i szczuplutka : 2600 i 54 cm :-D:-):-D

MOje Dzieciątko za to coś nie chce się ruszać więc łapię schizy....
:-):-)

Aga , ja znalazlam .....prosze.....

normalnie masakra... pojechalam z moim na zkupy zeby jutro obiadu nie robic a ledwo co do auta doczlapalam:wściekła/y:
wyszlam z biedronki i skurcze sie przyplataly:wściekła/y:
moj sie smial ze sie tocze bo doslopwnie tak to wygladalo:no:
uciekam ta zupa sie zajac... nogi jak balony... dlonie tak samo:wściekła/y:
chce juz urodzic bo nie dam rady tak dluzej:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry