reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej sierpnioweczki ;-)

witam sie w dwupaku jeszcze ;-)
jak ciaza donoszona i mam zielone swiatllo to Monia sie rozmyslila i siedzi nadal w brzucholu, skurczy brak, kregoslup nie boli, sikam tylko czesciej ale czuje sie chyba lepiej niz jeszcze kilka tygodni temu :-):tak: brzuchol co prawda boli - najbardziej okolice pepka - nie wiem czy mi mala wlasnie pepkiem nie wyskoczy :-):tak:;-) ale to chyba normalne (nie wiem, bo poprzednia ciaza skonczyla sie w 35t)
rozstepy mi sie straszne porobily na brzuchu i to takie mocno czerwone :-( w dodatku ochlapalam sobie dzis brzuch wrzatkiem - niby pare kropli ale akurat na te rozstepy.... wrrrr

w piatek wracam na wies a w poniedzialek do szpitala - jak poprzednio obiecywalam - jak sie rozpakuje to sie zamelduje Kasi albo Basi ;-)

3majcie sie cieplo - gratki dla rozpakowanych i 3mam kciuki za kolejne rozpakowania ;-)

buziaki gorace ;-)

doskonale Cię rozumiem. Ale wiesz co, teraz, kiedy jesteś w zaawansowanej ciąży, to powiedziałabym, że niestety bardzo mi przykro, ale muszę się położyć i bardzo przepraszam, że nasza jakże miła wizyta musi dobiec końca; albo niech sobie siedzą we własnym towarzystwie; nie zmuszaj się do niczego!
właśnie poszła,jej sie tak nie da powiedzieć bo sie obraża,wogóle to taki dziwny typ
ale oczywiscie ,że mnie zdenerwowała i wcale mnie brzuch nie boli przez nią,wezmę prysznic i mam nadzieje,że przejdzie
to wkurzajace babsko i toleruje ją jak nie musze oglądać:wściekła/y:
miłego wieczorku życze,wykąpię sie i położę odpocząć do jutra

reklama
MALINKA Dzień Dobry - ja nie śpię od 5.... i przed chwilką dostałam sms,a od MOLI, ŻE O 1 URODZIŁA CÓRECZKĘ! Z Małej jest prawdziwa laseczka - długa i szczuplutka : 2600 i 54 cm :-D:-):-D

MOje Dzieciątko za to coś nie chce się ruszać więc łapię schizy....
:-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry