• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja czekam na teściową:wściekła/y:,a do tego ma przyjść jeszcze brat męza z dziewczyną i już okropnie wściekła jestem bo tak bez zapowiedzi:crazy:,ale trudno jakoś musze odbębnic tą wizytacje bo następna napewno nie prędko bedzie:baffled::rofl2:

reklama
doskonale Cię rozumiem. Ale wiesz co, teraz, kiedy jesteś w zaawansowanej ciąży, to powiedziałabym, że niestety bardzo mi przykro, ale muszę się położyć i bardzo przepraszam, że nasza jakże miła wizyta musi dobiec końca; albo niech sobie siedzą we własnym towarzystwie; nie zmuszaj się do niczego!

Jestem....
Poszylam troche i juz mam dosc....od paru dni tak mi ciezko i w pachwinach mnie ciagnie....ze ledwo chode....wrr.....a tu jeszcze tyle czasu mi zostalo....:eek:
Podjadlam i dzidzia sie wierci strasznie....:happy:

Czyzby Mola byla nastepna.....?

hej cichutko cos na bb:-D
przyszlam do domu i sie obzeram:-D
teraz moj lecial po kielbaske:-D:-D:-D
ale wszystko poprane, brwi zrobione:-D
teraz czekac...a kostki jak balony:sorry:
pozniej mala kapiel i nyny:-D

czesc sierpniówki!
jestem gościnnie u Was i jestem lipcówką...
jutro mija mój termin, a akcji brak... zastanawiam sie czy nie zostanę właśnie sierpniówką.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym sierpniówkom i życze powodzenia wszystkim oczekującym na swoje maleństwa!!!

pozdrawiam serdecznie

czesc sierpniówki!
jestem gościnnie u Was i jestem lipcówką...
jutro mija mój termin, a akcji brak... zastanawiam sie czy nie zostanę właśnie sierpniówką.

Gratuluję wszystkim rozpakowanym sierpniówkom i życze powodzenia wszystkim oczekującym na swoje maleństwa!!!

pozdrawiam serdecznie

Moze jeszcze sie zacznie cos dziac do konca lipca.....a swoja droga ja jak przenosze to wrzesniowka zostane...he,he.....:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam wieczornie, nadrobiłąm coście naskrobały :-p
Fajnie że Mika ruszyła, teraz Mola i polecimy ;-)
Kasia no a Ty akurat mąż przyjedzie a Ty do dzieła :tak:;-) FAJNIE że Miłoszek obrócony :tak:
mój Marcel też ma łepek większy niż reszta ciałka o tydzień, przynajmniej tak było 17 lipca na USG w piątek idę tutaj prywatnie na usg zobacze co mi powiedzą, no chyba że do piątku się rozpakuję :sorry:, dziś cały dzień mam skurcze ale nie bolą mnie bardzo więc to przepowiadające ciągle
:confused2:

Hej!Ale tu cicho!!!!
Ja się wyplumpałam i się pozacinałam przy goleniu-tak mi się ręce trzęsły:baffled:
Kombinuje coś na kolacje i nie wiem co chyba znowu sobie kaszkę zrobię.
A i ide śpiumkać a raczej leżeć jk łoda w jednej pozycji stękać że mi niewygodnie :baffled:

Życzę miłej i w końcu przespanej choć w połowie nocki!!!!

Kasiu Ty też się zdrzemnij-pewnie będziesz czekać na męża-ale siłe dla niego też musisz mieć:-D;-)
PAPA do jutra!!!

Do jutra Malinka,ja tez juz uciekam,tez sie plumkac...hi,hi.....no i musze tez sie w pewnych miejscach podgolic,znowu sie namecze i zapoce, a i pewnie pozacinam...wrr....
Wiec do jutra laski,moze cos bedzie wiadomo o Moli jutro.....
a moze ktos jeszcze nas zaskoczy,co , ktora chetna?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja Anet, ja:-D:-DChoc nie wiem czy maz by byl zadowolony ma nieco inne plany:eek::eek:
Malinka nie wiem czy zasne z wrazenia i z nerwow zeby aby calo dojechal w koncu to ponad 1000km:baffled:Ale dzieci znow rano beda mialy niespodzianke zwlaszcza Mati. A wiecie jak pytam sie go gdzie jest tata to tak zabawnie komentuje po swojemu kiwa glowka i jakby rozumial o co chodzi az serce sie raduje:-D
Z lakomstwa pozarlam na kolacje smazona watrobke i chyba los jej marny w kibelku wyladuje:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry