reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sempe przykro mi z powodu Małej...
Piwonia może wrzuć w końcu luz i odpocznij choć troszkę
Mola, a te papierki jaki dają kolor na wody?
Kasiu ja twój prorok mówię, że już niedługo będziesz tulić Miłosza :)

U mnie już mebelki stoją teraz się wietrzą i jak ładnie poukładam wszystko to zrobię zdjęcia, mam nadzieję że ładnie wyjdą, bo komórką będę robić, bo aparat w torbie spakowany do kliniki, a torba już w aucie kursuje :)

reklama
Sempe przykro mi z powodu Małej...
Piwonia może wrzuć w końcu luz i odpocznij choć troszkę
Mola, a te papierki jaki dają kolor na wody?
Kasiu ja twój prorok mówię, że już niedługo będziesz tulić Miłosza :)

U mnie już mebelki stoją teraz się wietrzą i jak ładnie poukładam wszystko to zrobię zdjęcia, mam nadzieję że ładnie wyjdą, bo komórką będę robić, bo aparat w torbie spakowany do kliniki, a torba już w aucie kursuje :)

Deli moja torba też w samochodzi jeździ ,tylko u mnie ze wzgledu na te kamice żółciową,bo jak do porodu to musze jeszcze pare duperelek dopakować;-)
Ale mam jakis zakręcony dzień przez te ranne badania,a ręka do tej pory mnie boli (krwiak jak pół piesci mi wyszedł).Mówiła mi pani ,że jeszcze mam delikatne zapalenie po welflonie w obydwu rekach i tak może mi się zrobić .Nawet ruszać nie bardzo moge tą reką,ale wytrzymam niedługo poród a to na pewno boli bardziej;-):-)

Oj przykro mi ...
Moja jeździ, bo pani dr mówiła, ze jakby KTG coś wykazało to mnie zostawi, ale nietety nic nie wykazało i tak została w samochodzie i jeździ sobie :))))))

Wiadomość o MOLI
Została w szpitalu na skurcze, ale nieregularne... skurcze bolesne, nasilają się z każdą chwilą... zanosi się na drugą dzidzię dziś...

SEMPE! Duuużo zdrowia dla małej i duuużo siły i cierpliwości dla Ciebie!

PIWONIA Ciebie to ja nie rozumiem najpierw piszesz, że Cię wszystko boli a potem, że poszłaś na zakupy, umyłaś okna itd... sorry ale sama się prosisz, żeby Ci łatwiej nie było - czasem lepiej odpuścić :tak:...

żeby to było takie [proste,ja nie umiem siedzieć spokojnie jak wiem,że coś trzeba zrobić posprzątac
na szczęście robie to z przerwami i jakos daje rade,a znajac małą to i tak nie wyjdzie przed czasem,wiec bez sensu tak siedzieć skoro nie potrafię

Wiadomość o MOLI
Została w szpitalu na skurcze, ale nieregularne... skurcze bolesne, nasilają się z każdą chwilą... zanosi się na drugą dzidzię dziś...
o prosze czyli po dłuższej ciszy przyszła pora na kolejne dzieciaczki

andariel ja tez czekam az zamkne 37tc i odstawiam fenoterol, mam nadzięję ze wtedy szybko pójdzie choć w poprzedniej ciąży po odstawieniu czekałam na akcję 2,5tygodnia:szok:
a o pokój się nie martw;-) ja się zacznie w trakcie to Ty przecież 3 dni spędzisz w szpitalu a ten Twój uparty osiołek:-D będzie musiał sprężyć wszystkie zmysły by na Twój powrót było cycuś glancuś:-D tak było u mnie hihihi ja wróciłam do domu to az mnie zatkało wszystko porobione pokończone...

no proszę, to na podobnym wózku jedziemy;-) moje 2 znajome z kolei po odstawieniu leków rodziły - jedna w 40 tyg., druga 2 tyg. po, już wywoływali, tak więc faktycznie różnie może być;
może i racja z tym remontem, ale wolałabym po prostu mieć takie constans tuż przed porodem, a nie myśleć czy zdąży czy nie itd. Ech, faceci...

witaj Basia:-) faktycznie, plus tego Twojego szpitalowania to poznanie lekarzy:-)

Piwonia no to robisz dokladnie tak samo jak ja, ale ja tam juz moge rodzic:-D:-DA wlasnie dopatrzylam sie z usg ze moje dziecie ma duza glowke buuuuu i ciezko bedzie pewnie znow wypchac. Bpd ma na 41 tyg:szok::szok:Podczas gdy np. udko 38ty:baffled:I kurcze w koncu znow mnie natna niedobrze

reklama
Piwonia no to robisz dokladnie tak samo jak ja, ale ja tam juz moge rodzic:-D:-DA wlasnie dopatrzylam sie z usg ze moje dziecie ma duza glowke buuuuu i ciezko bedzie pewnie znow wypchac. Bpd ma na 41 tyg:szok::szok:Podczas gdy np. udko 38ty:baffled:I kurcze w koncu znow mnie natna niedobrze
ja znam siebie i wiem,że teraz tym sprzataniem szybko porodu nie wywołam,wiec po co mam odwlekać,niby pozwolenie jest,ale te 2 tygodnie jakos wytrzymam w dwupaku jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry