reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sempe a nie proponowali Ci Nifuroksazyd podać malutkiej?Moje chłopaki jak przechodzili te biegunki wirusowe to właśnie to im podawałam.

Życzę niuni szybkiego powrotu do zdrówka.;-)​
Nifuroksazyd podaje się przy bakteryjnym zakażeniu, podawałam jej 3 dni i nie potrzebnie bo nawet tyci tyci się nie poprawiło. chodzę za nią i łyżką podaję picie!

a ja się muszę położyć - wstawiłam i rozwiesiłam pranie, potem postałam przy kuchni robiąc obiad (jeszcze nie skończyłam, bo sos się robi i kotlety sojowe trzeba wypanierować i posmażyć), a już mnie boli w pachwinach i czuję, jakby mi zaraz miał balon w podbrzuszu pęknąć:eek:

No widocznie Mola potrzebowała dopalacza w postaci Miki ;-):-)
Trzymaj sie i życze szybkiego porodu:tak::laugh2:

Kasieńko jak Ty też potrzebowałaś takiego dopalacza to poczekaj chociaż do rana na męża ;-):tak::-D:-D:-D i ciesze się że Miłosz główką w dół jest:tak:

No to będzie dziś kolejna dzidzia!!!!:-D Czyżby teraz poszło lawinowo?????????:-)
Kasiu nie martw się dasz rade!Ja zobacze jaki duży mój jutro na wizycie i aż się boję:baffled:

Sempe a il bierzesz tego fenoterolu???
Bo ja biore całe3 dziennie ale czasem to nie pomaga:/

Ostatnia edycja:
mam chwilę na poleżenie, bo pyrki się spokojnie dogotowują, sos pieczarkowy się gotuje na małym ogniu, jedynie te kotlety mi spokoju nie dają; poleżę z kwadrans i może skończę, a jak nie, to szanowny pan osiołek vel. Bobik budowniczy skończy i poda pod nos, a co!;-)
kolejny cordafen mam wziąć o 18;

to tak jak u mnie Kasiu - łepek większy (starszy) niż reszta:baffled: tego się obawiałam;

!
Cześć Dziewczyny.
Byłam wczoraj na wizycie i usg i też moja ma główke wyprzedzającą wielkością o dwa tygodnie. Troche sie wystraszyłam że coś nie tak ale lekarz mnie uspokoił że główka zawsze jest wieksza właśnie o te dwa tygodnie:baffled: Czyli wszystkie będziemy musiały wyciskać nasze maleństwa;-)
Miałam nadzieje że coś sie już u mnie zaczyna dziać ale niestety podobno "porodu u mnie nie widać":wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry