reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej. Ja po wizycie ale widze ze relacja juz zdana. Zreszta napisalam szczegolowo na wynikach. Na szybki porod sie nie zapowiada ale jakby co to najdalej do 13ego:tak:Troche poskacze moze cos przyspiesze:-DI tak jestem szczesliwa ze glowka jest w dol. jednak wtedy w nocy musial sie przekrecic, superrrrrrr nie beda mnie ciac:-Dteraz poczytam co u was tylko skrobne ze Mika narazie malutkiej przy sobie nie ma bo jakis dziwny szpital ze na druga dobe dopiero oddaja matce:eek::eek:Takze Mika odpoczywa, w szpitalu upal niesamowity takze ma dosc. Porod miala bolesny ale krotki. Zaczelo sie przed trzecia dokladnie regularne skurcze. Nim dojechala do szpitala miala juz 6cm rozwarcia, wody miala przebijane. Obylo sie wiec bez znieczulenia. Malutka ma troszke wloskow, no coz pozostaje nam czekac na zdjatko, niestety nie dzis bo malej nie ma przy sobie. Ogolnie czuje sie dobrze.

No dobra to poczytam co u was i odpoczne bo sie dzis naczekalam do tego lekarza, pocieszajace ze jakby co to 12ego ide ostatni raz, no i dziwne bo WR nie mam powtarzac:eek::eek:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To się MIKA jednak doczekała :-D:-D:-D
MOLA teraz TY!
Ja jeszcze nic nie przeczytałam co naskrobałyście dzisiaj tylko zajrzałam od razu na wątek z dzieciaczkami (od narodzin Juleczki i Remy'go tak zaczynam wizytę na BB :-):-)

Kasiu to super wieści!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-DBardzo się ciesze!!!

Super że Mika czuje się dobrze!!No ale dziwne że nie ma małej przy sobie....Widocznie stawiają w szpitalu na o żeby mama po porodzie odpoczęła....

Bylam w szpitalu, rozwarcie na 2 palce i zero skurczy. Lekarz zbadal mnie tym papierkiem ktory sie zabarwia i powiedzial ze to nie byly wody plodowe. Dal mi 3 papierki do domu. Przyjechalam i przylozylam ten papierek do mokrej pizamy i zabarwil sie tak jak na wody!!! Jestem wsciekla i wracam do szpitala.

Witam po obiadku....
Nadal reszta w dwupakach :sorry:
Kasia super ze Miloszek juz glowcia w dol,teraz pewnie juz spokojniejsza jestes,widzisz jak sie wszystko dobrze uklada i maz jutro przyjezdza....moze nawet przyspieszy akcje :laugh2:

Mola,ale cie ganiaja,a dzidzia dalej siedzi....:eek:

Basia , swietnie ze w doma juz jestes i nadal w dwupaku,w domciu zawsze razniej....:-)

wróciłam z Małą od lekarza i jednak to wirus ją zaatakował:wściekła/y: ale dobrze ze jeszcze nie odwodniona bo inaczej szpital, mam ją nawadniać i nawadniać, podobno tydzień może ją trzymać:szok: Ona nic nie je a biegunkę ma 12 razy na dobę i do tego 39 stopni gorączki...

Kasia cieszę się ze synuś juz w pozycji wyjsciowej! teraz to juz czas na wyjscie:-)

Mola to co źle Cię zbadali?:eek: Tylko się nabiegasz do tego szpitala a może to przyspieszy i urodzisz szybciej??:tak:

A ja obiad kończe jeszcze sosik z żołądków doprawię i koniec czekam na męża.
Ale wecie w ogóle nie mam ochoty na to co zrobiłam:confused2: tylko co ja zjem?????????
Zjadłabym naleśników ale kto mi je zrobi?????/:eek::baffled:

SEMPE ZDRÓWKA DLA CÓRCI OBY LEKI POMOGŁY I ŻEBYŚ SIĘ NIE ZARAZIŁA!!!!!!!!

reklama
a ja jednak umyłam te dwa małe okienka,tylko żałuje,że w pokoiku u dzieci umyłam,bo moja praca pójdzie na marne bo w weekend chcemy w końcu im pomalować pokoik,bo na razie tylko duży zrobiony,tylko listw przy podłodze brakuje,teraz skończyłam robić zapiekanke z kiełbasą ,bo narobiłyscie mojemu i moim smaka wczoraj
jeszcze tylko poodkurzam i pozmywam podłogi i odpoczynek
ale to dopiero za godzinke jak troszke odsapne

Sempe zdróweczka dla małej,te wirusy są najgorsze zwłaszcza jak biegunka dzieci dopada,bo szybko sie odwadniają,oby małej teraz szybko przeszło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry