kaskax25
mama wspaniałej trójki
hej. Ja po wizycie ale widze ze relacja juz zdana. Zreszta napisalam szczegolowo na wynikach. Na szybki porod sie nie zapowiada ale jakby co to najdalej do 13ego
Troche poskacze moze cos przyspiesze
I tak jestem szczesliwa ze glowka jest w dol. jednak wtedy w nocy musial sie przekrecic, superrrrrrr nie beda mnie ciac
teraz poczytam co u was tylko skrobne ze Mika narazie malutkiej przy sobie nie ma bo jakis dziwny szpital ze na druga dobe dopiero oddaja matce
Takze Mika odpoczywa, w szpitalu upal niesamowity takze ma dosc. Porod miala bolesny ale krotki. Zaczelo sie przed trzecia dokladnie regularne skurcze. Nim dojechala do szpitala miala juz 6cm rozwarcia, wody miala przebijane. Obylo sie wiec bez znieczulenia. Malutka ma troszke wloskow, no coz pozostaje nam czekac na zdjatko, niestety nie dzis bo malej nie ma przy sobie. Ogolnie czuje sie dobrze.
No dobra to poczytam co u was i odpoczne bo sie dzis naczekalam do tego lekarza, pocieszajace ze jakby co to 12ego ide ostatni raz, no i dziwne bo WR nie mam powtarzac
Troche poskacze moze cos przyspiesze
I tak jestem szczesliwa ze glowka jest w dol. jednak wtedy w nocy musial sie przekrecic, superrrrrrr nie beda mnie ciac
teraz poczytam co u was tylko skrobne ze Mika narazie malutkiej przy sobie nie ma bo jakis dziwny szpital ze na druga dobe dopiero oddaja matce
Takze Mika odpoczywa, w szpitalu upal niesamowity takze ma dosc. Porod miala bolesny ale krotki. Zaczelo sie przed trzecia dokladnie regularne skurcze. Nim dojechala do szpitala miala juz 6cm rozwarcia, wody miala przebijane. Obylo sie wiec bez znieczulenia. Malutka ma troszke wloskow, no coz pozostaje nam czekac na zdjatko, niestety nie dzis bo malej nie ma przy sobie. Ogolnie czuje sie dobrze. No dobra to poczytam co u was i odpoczne bo sie dzis naczekalam do tego lekarza, pocieszajace ze jakby co to 12ego ide ostatni raz, no i dziwne bo WR nie mam powtarzac

ale dobrze ze jeszcze nie odwodniona bo inaczej szpital, mam ją nawadniać i nawadniać, podobno tydzień może ją trzymać
Ona nic nie je a biegunkę ma 12 razy na dobę i do tego 39 stopni gorączki...
tylko co ja zjem?????????