reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak ja niby też ale mogę poczekać nie będę się wyrywać :-D zobaczę co dziś gin mi powie na wizycie.:tak:
Ale mały mi po pęchezu skacze mam wrażenie że ciągle siku mi się chce:/

Ostatnia edycja:
Mju troszke mnie ubieglas:-D
O 1ej w nocy Mola urodzila coreczke z waga 2600 i 54cm dlugosci. Imie nieznane nadal.

Gratuluje Mola:-D

Malinka jeszcze nie zajeta bo czekam dopiero kolo 11ej bedzie, troche sie przedluzylo jak to w trasie. Jem sniadanko i juz pomylam naczynia i wstawilam obiad, wroci napewno glodny:-D

Dostałam sms z "wymiarami" Małej MOLI - edytowałam post :tak:

Ja już bym chciała mieć Małego po drugiej stronie brzuszka. My już w terminie - ja po prostu baaardzo nie chcę przenosić i mieć znów wywoływany poród

KASIA - ja od 5 nie śpię... więc jak dostałam sms od Moli to uruchomiłam kompa zamiast się dalej w łóżku przewalać - ale mam nadzieję, że się nie gniewasz?:)

Mju ty edytowalas ja napisalam i dwa razy to samo poszlo hehehehe. A czemu mialabym sie gniewac ja dostalam smska od Miki do niej Mola pisala i kazala powtorzyc.
Mola napisala ze fotki da jak wroca do domu i ze jest troche zdziwiona wymiarami bo ostatnie usg wykazalo 3400g. A wiec nie ma co sie za bardzo sugerowac waga usg.

Mika sie nie wyspala, malutka ciagle na cycku wisi:-D

Kasiu a co dobrego mas dla męża na obiadek????
A no Malinka jego ulubiona zupke, z fasolki szparagowej. Moja zreszta tez ulubiona, ze swojskiej z ogrodka:-DNa sosy biedak juz patrzec nie moze bo tam ciagle na tym, byle szybko:happy:
Daj znac Malinka po wizycie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Mika się nie wyspała:baffled:
Mju ja tak jak Ty na taki ni wyspanie czekam wole nie spać przez małego niż tak się męczy jak teraz ale pewnie potem powiem inaczej:-D

Kasiu nie dziwie się że ma dosyć takiego jedzenia-co kuchnia w domu to zawsze inaczej!!!\i to jak Kochana żonka zrobi:-)
Tak tak dam znać co po wizycie mam ją na 18 dopiero:baffled:

Raju ja nie wiem co ten mój mały szkrab wyprawia w brzuchu bo kręci się jak diabli i mnie już wszystko boli:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry