reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i z moich obserwacji wynika ze teraz Aga powinna sie rozpakowac;-)Zaraz potem Mewa:-) Ciekawe czy posluchaja.
Jesli liczac termin z @ to i ja sie powinnam zalapac ale jakos mnie nie opuszcza mysl ze sie przeterminuje:baffled:

reklama
Dzień dobry kochane ruch tutaj jak na Jagielońskiej w szczecinie ;-):-)
w sumie spałam dobrze nic mnie nei bolało ale na siusiu biegałam co godzine :-( w sumie już sie skarżyłam Kasi ze jak poszłam o 2 to wróciłam po 3 więc musiałam zasnąć w toalecie:sorry::eek::laugh2: a któraś tu pisała chyba Malinka z Deli że w wannie będą spać ;-) więc uroczyście oświadczam że zdrzemnąć można się w pozycji siedzącej :-D:-D:-D:-D:-D
No i mamy nową kruszynke, która przebija ?;-)
A ja dziś spotkanie z położną :baffled: nie wiem po co tyle mam jechać żeby centymetrem mnie zmierzyła :crazy:

He he ale sie Aniu uśmiałam no pisałyśmy z Deli że spać w wannie będziemy ale nie wiedziałam że tego wypróbujesz tylko że na siedząco w kibelku hhihihi

A Deli to chyba dziś się wyśpi że jej nie ma!Mam nadzieje że odeśpi choć troszkę:tak:

Ostatnia edycja:
witam i ja z rana,widzę,że mamy kolejne dzieciatko,jak fajnie,wiec do roboty dziewczyny,teraz fajnie bedzie jak codziennie jakieś nowe nam przybędzie
Malinka powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści

hejka:-)
własciwie to pojutrze sierpień i powinien nastąpić wysyp maluszków:-):-)

u nas bez zmian no moze to ze temp Małej z 39 spadła do 38 i juz nie majaczy i w nocy ani razu nie miała biegunki ale za to od 6 była juz 3 razy... 4 dzien taki.. schudła mi bardzo..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry