reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam się z rana ja dziś tylko w przelocie bo mój mąz ma wolne w pracy i musze go na maxa wykorzystać .Super ,że znów mamy nową dzidzie:-);-).Teraz kto następny w kolejce (chyba Mewa mówiła coś o przenoszeniu? czy pomyliłam się?):baffled:.
Ja za to noc miałam do kitu raz ,że zgaga mnie męczyła a potem znów owreczek sie odezwał ,ale na szczęscie w miarę szybko wzięłam laki i mi pomogły.:laugh2:

hej dziewczyny ale fajne wieści z rana:)

Gosia bierz witaminki jedz jablka banany moze owoce gotowane z kompotów jak masz mozliwość i dużo warzyw _ tez na poczatek gotowane< a wprowadzaj po jednej nowosci i obserwuj>>>ja tez na poczatku nie moglam jesc pestkowców< pamietam jak po kompocie z wiśni mieliśmy przeboje z kolką>>>sorki za dziwne znaki w moim poscie ale mi sie cos dziwnie w klawiaturze poprzestawialo i nie potrafie tego zmienic :(

reklama
Hallo!
No ja dziś miałam jakiś koszmar w nocy z włochatym pająkiem w roli głównej. A jak się już o 4 obudziłam to poszłam siku i potem z godzinę szukałam wygodnej pozycji do spania. Ale sobie dziś pozwoliłam dłużej pospać i śniło mi się, że Mola urodziła! Że przysyłała nam zdjęcia robione komórką prawie z każdej fazy porodu. No i co widzę po odpaleniu BB?! Rozpakowaną Molę! No jakiś sen proroczy chyba? Tylko tak jak mówiłam wczoraj chyba się rusza jak mnie nie ma więc może i dzisiaj ograniczę sobie dostęp, żeby się ruszyły te które maja już na to ochotę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry