reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia badala tylko sie dziwie ze dopiero dzis i to zywoczerwona krew a nie brazowa, moze to poczatku czopu:baffled::baffled:Narazie nic nie leci czekam na meza gdyby cos wiecej sie dzialo to pojedziemy do lekarza. Maly kopie wierci sie to musi byc w porzadku.
Efe no chcialabym, ale czy maly zechce??

Aniu PR widze ze sierpien ci sie spodobal:-DZagladaj do nas milo. A moze i tobie jakis nastepny sierpien sie przydarzy;-)

u mnie też była to świeża krew,a ja dodatkowo od kilku dni obserwuje,że oprócz śluzu mam dziwne lekko brązowe jakby skrzepy lub strzępki ,ale mała sie wierci wiec zobaczymy do wtorku jakos dam rade

ide sie umyc bo sie nie rusze:-D
dzis spagetti na obiad wiec nie ma roboty:-D
poznij do Was zajrze:-D
a ja nie mam pomysłu na obiad na dzisiaj może też spagetti moim zrobie,ja dziekuje bo mi ostatnio nie smakuje

No ja po to Kasiu się ulatniam żeby więcej dzieci nie straszyć. Niech wychodzą tak długo wyczekiwane na ten świat. Zajrzę wieczorem to sprawdzę, czy mój przesąd się sprawdzi :tak:

E! no faktycznie Deli nie ma:confused: Może Oliwka zobaczyła mebelki i zachciało jej się wyjść?

I ja ide cos porobic,moze jakis obiadek nastawie....ale jeszcze nie mam weny co..........:sorry:
I musze troszke posprzatac,anie chce mi sie ze nie wiem.....:baffled::baffled::baffled:

wlasnie cos Deli dzis z rana nie bylo?
Zajze pozniej ,moze nastepna dzidzia sie pojawi...hi,hi....

Hej:-). Przeczytałam, co naskrobałyście od rana i teraz się mogę przywitać:-).
Jakie to miłe, jak rano czyta sie o kolejnym Maleństwie, od razu humor sie poprawia:-)
A ja chyba nadrabiam zaległości w spaniu, bo dzisiaj znowu do 10 :-D. Fakt, że co 2 godziny siku, ale i tak długo. Albo organizm się przygotowuje do wysiłku.

Teraz następna w kolejce, wg listy jest aga.p, a za nią Mewa :-). Powodzenia :-)

Ostatnia edycja:
No ja jak rano wstałam to myślałam że z Deli popisze ale jej nie było-może odsypia!?Albo......

Zupke ogórkową już prawie zrobiłam potem ugotuje ryż do sosiku bo mi z wczoraj został:tak: i po robocie
Ale zgage mam okropną no nic nie pomaga:baffled:

reklama
Dziewczynki Deli znow hemorioidy zaatakowaly i to bardzo:no::no:Bardzo sie meczy teraz pojechala na badanka jak wroci to pewnie sama napisze:baffled:
To mnie Piwonia pocieszylas, tylko ja to mam schizy od razu bo bratowa plamila krwia i sie okazalo ze to lozysko sie odkleilo. No a le u mnie to malutka plamka moze szyjka sie rozwiera i w koncu wczoraj mialam badania to chyba wszystko w porzadku jest. Z @ termin mam na 3ego wiec jakby co to moge rodzic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry