reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja mam humor zrypany bo znalazlam na wkladce plamke krwi i nie wiem co ma oznaczac, teraz nic nie leci ale dalo do myslenia. Akurat dzis jak maz przyjezdza:baffled:
Basia sprobuj wcisnac rownoczesnie shift i ctrl:tak:moze pomoze :tak:

reklama
dziencoberek:) witam sie i znikam bo moje malensteo od godziny laduje w pieluszke i chyba juz czas zmienic(wyglada na to ze juz sie uporala;-)) milo widziec ze mola juz rozpakowana:tak: dzisiaj tesciowie pojechali i za 3 dni moja mama przylatuje wiec mala mamy dla siebie jeszcze 3 dni hehee wiec dzisiaj obowiazkowo spacerek-nawet jak by padalo:tak:

ah....tyleczek sie zagoil jeszcze jutro kontrolna wizyta w szpitalu i luzik ale mleczarnia mi wyschla calkiem od antybiotykow:szok::baffled::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i Amelka juz tylko na sztucznym mleczku:zawstydzona/y::baffled: niestety nic nie poradze:-(:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja mam humor zrypany bo znalazlam na wkladce plamke krwi i nie wiem co ma oznaczac, teraz nic nie leci ale dalo do myslenia. Akurat dzis jak maz przyjezdza:baffled:
Kasiu może ci się szyjka skraca? Mąż przyjedzie, zje odpocznie i pojedziecie rodzić?

Oj Azorek przykro mi z powodu mleka. Ale może jeszcze da się coś uratować? Powalcz.

Ostatnia edycja:
Widzisz Sempe - mam nauczkę. Mój mąż był przerażony:tak: i jednocześnie URAŻONY!!!! że mały uspokajał się tylko w moich ramionach, jak go przytuliłam. Powiedział " jesteś jego całym światem, ja się nie liczę". I widziałam, że było mu PRZYKRO:no: przecież to naturalne, że w tak wczesnym okresie życia, to właśnie mama - "chodzący mlekodystrybutor" będzie na dziecko najbardziej uspokajająco działać :-D

no tak, nie dość, że kobitki muszą urodzić, dochodzić do siebie w okresie połogu, to jeszcze nasi ukochani mężczyźni obrażają się, że szkraby uspokajają się na naszych rękach:no: czyli kobietki musimy być naprawdę wytrwałe :-)

Witam sie dzis troszke pozniej....nasmazylam juz nalesnikow.....i wlasnie palaszuje :-D
Super ze Mola juz urodzila,ktora teraz ....widze ze Kasia sie szykuje,a widzisz i wyjdzie ze maz przy porodzie bedzie...hi.hi...:laugh2::laugh2::laugh2:

Sempe,moze juz corci wkrotce sie poprawi,dobrze ze goraczka spada,przeciez ten wirus musi wreszcie sobie pojsc!!!

Azorek,szkoda ze "mleczarnia" wyschla....ale czasem tak bywa,byle mala sie zdrowo chowala...:happy:

Malinka,ja tez dzis mam wizyte,ale na 16.30...potem na zakupy jeszcze wiec pewnie dam znac pozno....

Kasia a badała cie wczoraj lekarka?jak tak to może byc po badaniu
obserwuj jesli wiecej nie bedzie to obaczysz,ja tak mialam po wizycie i powiedziała,że pod koniec tak może byc i to przez skracajacą sie szyjke i przygotowuje sie w ten sposób

a co z deli??czyżby ja cos złapało??bo zawsze rano sie melduje czy dzisiaj zaspała??

reklama
Kasia a badała cie wczoraj lekarka?jak tak to może byc po badaniu
obserwuj jesli wiecej nie bedzie to obaczysz,ja tak mialam po wizycie i powiedziała,że pod koniec tak może byc i to przez skracajacą sie szyjke i przygotowuje sie w ten sposób

a co z deli??czyżby ja cos złapało??bo zawsze rano sie melduje czy dzisiaj zaspała??

Piwonia badala tylko sie dziwie ze dopiero dzis i to zywoczerwona krew a nie brazowa, moze to poczatku czopu:baffled::baffled:Narazie nic nie leci czekam na meza gdyby cos wiecej sie dzialo to pojedziemy do lekarza. Maly kopie wierci sie to musi byc w porzadku.
Efe no chcialabym, ale czy maly zechce??

Aniu PR widze ze sierpien ci sie spodobal:-DZagladaj do nas milo. A moze i tobie jakis nastepny sierpien sie przydarzy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry