Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj tesciowie pojechali i za 3 dni moja mama przylatuje wiec mala mamy dla siebie jeszcze 3 dni hehee wiec dzisiaj obowiazkowo spacerek-nawet jak by padalo

no i Amelka juz tylko na sztucznym mleczku
niestety nic nie poradze:-

Kasiu może ci się szyjka skraca? Mąż przyjedzie, zje odpocznie i pojedziecie rodzić?A ja mam humor zrypany bo znalazlam na wkladce plamke krwi i nie wiem co ma oznaczac, teraz nic nie leci ale dalo do myslenia. Akurat dzis jak maz przyjezdza
Basia sprobuj wcisnac rownoczesnie shift i ctrlmoze pomoze
Widzisz Sempe - mam nauczkę. Mój mąż był przerażonyi jednocześnie URAŻONY!!!! że mały uspokajał się tylko w moich ramionach, jak go przytuliłam. Powiedział " jesteś jego całym światem, ja się nie liczę". I widziałam, że było mu PRZYKRO
przecież to naturalne, że w tak wczesnym okresie życia, to właśnie mama - "chodzący mlekodystrybutor" będzie na dziecko najbardziej uspokajająco działać
![]()
czyli kobietki musimy być naprawdę wytrwałe :-)

Kasia a badała cie wczoraj lekarka?jak tak to może byc po badaniuA ja mam humor zrypany bo znalazlam na wkladce plamke krwi i nie wiem co ma oznaczac, teraz nic nie leci ale dalo do myslenia. Akurat dzis jak maz przyjezdza
Basia sprobuj wcisnac rownoczesnie shift i ctrlmoze pomoze
Kasia a badała cie wczoraj lekarka?jak tak to może byc po badaniu
obserwuj jesli wiecej nie bedzie to obaczysz,ja tak mialam po wizycie i powiedziała,że pod koniec tak może byc i to przez skracajacą sie szyjke i przygotowuje sie w ten sposób
a co z deli??czyżby ja cos złapało??bo zawsze rano sie melduje czy dzisiaj zaspała??

Narazie nic nie leci czekam na meza gdyby cos wiecej sie dzialo to pojedziemy do lekarza. Maly kopie wierci sie to musi byc w porzadku.
Zagladaj do nas milo. A moze i tobie jakis nastepny sierpien sie przydarzy;-)