reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam się czwartkowo

widzę, że maluszki z początku listy preferują lipiec ;-)

ja dziś się wyspałam, a zbudził mnie ... Mikołaj, który zaczął się w brzuszku odpychać od łóżka, pewnie już miał dość pozycji leżącej mamy :-)

Malinka mój Miko też się wierci w brzuszku, pewnie chce przybić piątkę Twojemu synkowi. a tak w ogóle zauważyłam, ze mam bardzo towarzyskiego synka, jak tylko spotykam kobietę w ciąży to Miko zaczyna wariować.

sempe cieszę się, że chociaż troszkę lepiej z córeczką. trzymajcie się cieplutko

antybiotyku nie dostalismy bo na wirus i tak by nie zadziałał, musi się sam organizm opozbyć tego swinstwa, daje jej smekte, orsalit i lacidofil. pije ładnie więc to mnie pociesza

Cześć dziewczyny

Widzę, że kolejna dzidzia jest już z nami:-)
Mam pytanie te skurcze to jak się objawiają? Wczoraj wieczorem tak boleśnie spinał mi się brzuch czy to cos takiego jest? czy inaczej się objawiają?

Sempe może mała powoli zwalcza wirusa i teraz tylko juz lepiej będzie :tak:

chłopców nie ma więc dobrze a ja staram się jej nie całować w usta i częsciej myje ręcę:tak: jak mnie chwyci to poród murowany!!! jedyne co to zmęczona jestem ale dam radę muszę!!!
dobrze ze chociaz tu mogę się troszkę odprężyć a Mała siedzi mi na kolanach i leży na brzuszku:tak:

czesc dziewczyny!

wysypiajcie się, jak mówi Aneczak, bo potem..... będziecie wyglądały jak panda (ja właśnie tak wyglądam). Podobnie jak Mika mam za sobą nieprzespaną noc. Młody zaczął marudzić wczoraj wieczorem, płakał cały wieczór, udało mi się go uśpić dopiero ok 23, ale już 2 godziny później powtorka z rozrywki. Chyba go brzuszek bolał, bo prężył się i kupek kilka zrobił i gazy miał. Biedaczek, aż ja się popłakałam. Doradca laktacyjny powiedziała mi, że mogę jeść wszystkie owoce poza cytrusami. Więc zjadłam trochę moreli. Nie wiem, czy Remy czuł się tak źle z powodu moreli, ale jeśli tak to ma wyglądać, to ja chyba wszystkie owoce odstawię. Boję się tylko, że w końcu awitaminozy dostanę :baffled:

Serce się kroi jak takie maleństwo płacze i nie wiemy jak mu pomóc....

Gosiu można jesc wszystko jak dziecko znosi dzielnie dietę mamy, z własnego doswiadczenia wiem ze zadnych pestkowych owoców jeść nie mogłam bo się konczyło własnie tak jak to opisałaś, jadłam dziennie 1 jabłko a co drugi dzien banana i tyle miałam z owoców.
jakbys zjadła 1 morelę to by Mały nawet tego nie odczuł.. ale wiadomo co nam po 1 sztuce:-)

Widzisz Sempe - mam nauczkę. Mój mąż był przerażony:tak: i jednocześnie URAŻONY!!!! że mały uspokajał się tylko w moich ramionach, jak go przytuliłam. Powiedział " jesteś jego całym światem, ja się nie liczę". I widziałam, że było mu PRZYKRO:no: przecież to naturalne, że w tak wczesnym okresie życia, to właśnie mama - "chodzący mlekodystrybutor" będzie na dziecko najbardziej uspokajająco działać :-D

witam sie dziewczyny:-D
ja wyspana wkoncu:-D:-D:-D nie ma to jak swoje lozko:-D:-D:-D
nad ranem mialam dwa skurcze ale juz spokoj:-D
mala uwielbia straszyc:-D
super wiesci z rana:-D:-D:-D
ja wrocilam 2w1 a tu sie inne rozpakowuja:-D

reklama
następnym razem "zatrudnił" go do masażu brzuszka;-)
a bierzez nadal witaminy które brałaś w ciąży? ja zawsze tak długo jak karmię biore te witaminy (feminatal) i nic ni nie brakowało w organiźmie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry