reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ja tez cos zglodnialam.....wszamalam 2 lody na miescie....:laugh2::laugh2::laugh2:
A teraz cos konkretnego bym zjadla....tylko nie wiem jeszcze co....:baffled:
Kupilam wreszcie dzidziusiowi wyprawke do szpitala....uf....chociaz mam to z glowy....
Ale planowalam jeszcze kupic kocyk przewijak i jeszcze pare dupereli.....ale wyobrazcie sobie ze takie braki mieli w sllepie ze nie wiem.....:szok::szok::szok::szok:
Dopiero w sierpnui bedzie nowa dostawa....wrr....moze jeszcze zdaze,tylko teraz specjalnie bede musiala po to jechac....bo mojego jak wysle,to łojojoj.....nakupi jakiegos barachla.....hi,hi.....a na wyjscie ze szpitala nie mam jeszcze kocyka.....:baffled:

reklama
Witam popołudniowo.

Jestem po wizycie i całodniowych bólach:angry:.Powiem Wam że mam wyznaczony termin porodu na poniedziałek.Szczegóły opisze na odpowiednim wątku,ale juz wiem ze jesli wywołanie porodu nie poskutkuje to bede miała cc wiec najpózniej we wtorek wieczorem bede miała Weronike przy sobie:tak:.

No i tak jak się spodziewałam. Znowu do szpitala:-( Chcieli mnie już dzisiaj zatrzymać, ale dogadałam się z lekarzem, że stawię się jutro z samego rana na czczo. Muszą mi zrobić posiew moczu, bo coś jest nie tak bo antybiotyki na mnie nie działają i to jest niebezpieczne dla dzidziusia. Do poniedziałku będę napewno a później zobaczą. Ale nie kazał mi zabierać rzeczy dla maluszka, tylko spakować w domku i zostawić mężowi.
Muszę się dzisiaj wyspać w swoim łóżeczku;-)

MOLA wielkie gratulacje!!!!

Juz jestem,wcinam parowki....pycha....
Monika , fajnie ze jestes....a wyspij sie dobrze w swoim lozeczku.....bo jak cie zatrzymaja na dluzej to szybko swojego nie zobaczysz....trzymam kciuki,bedzie dobrze....:tak::tak::tak:

cos Malinka sie nie odzywa po wizycie....

Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.

Gratuluje córci :-)

Motyl ja pewnie nie bardzo w temacie ale czemu masz rodzic tak szybko??
Ja dziś korzystam z pogody na dworku z małą ze 3 godzinki byliśmy i jeszcze skoro śpi to przed domem na ławeczce sobie siedzę i korzystam;p

Wlasnie,nie spojzalam na suwaczki....ty masz dalej termin niz ja....a mi pani gin powiedziala ze jeszcze chociaz tydzien niech kruszynka posiedzi w brzuszku....

Fajnie Aneczka,kozystaj z pogody poki jest....ja jak urodze w polowie sierpnia,albo pod koniec, to nie wiiadomo jaka pogoda bedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry