anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No ja tez cos zglodnialam.....wszamalam 2 lody na miescie....

A teraz cos konkretnego bym zjadla....tylko nie wiem jeszcze co....
Kupilam wreszcie dzidziusiowi wyprawke do szpitala....uf....chociaz mam to z glowy....
Ale planowalam jeszcze kupic kocyk przewijak i jeszcze pare dupereli.....ale wyobrazcie sobie ze takie braki mieli w sllepie ze nie wiem.....

Dopiero w sierpnui bedzie nowa dostawa....wrr....moze jeszcze zdaze,tylko teraz specjalnie bede musiala po to jechac....bo mojego jak wysle,to łojojoj.....nakupi jakiegos barachla.....hi,hi.....a na wyjscie ze szpitala nie mam jeszcze kocyka.....

A teraz cos konkretnego bym zjadla....tylko nie wiem jeszcze co....

Kupilam wreszcie dzidziusiowi wyprawke do szpitala....uf....chociaz mam to z glowy....
Ale planowalam jeszcze kupic kocyk przewijak i jeszcze pare dupereli.....ale wyobrazcie sobie ze takie braki mieli w sllepie ze nie wiem.....

Dopiero w sierpnui bedzie nowa dostawa....wrr....moze jeszcze zdaze,tylko teraz specjalnie bede musiala po to jechac....bo mojego jak wysle,to łojojoj.....nakupi jakiegos barachla.....hi,hi.....a na wyjscie ze szpitala nie mam jeszcze kocyka.....

.Powiem Wam że mam wyznaczony termin porodu na poniedziałek.Szczegóły opisze na odpowiednim wątku,ale juz wiem ze jesli wywołanie porodu nie poskutkuje to bede miała cc wiec najpózniej we wtorek wieczorem bede miała Weronike przy sobie
.