reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobranoc Dziewczyny
Motylku i Monika
- spokojnej nocy zycze, bo rzeczywiscie juz jutro moze sie u Was zaczac akcja- porod, trzymam kciuki i wpuszczam w kolejke:tak:
Piwonia- fajny filmik:-)

u mnie sie troszke kolezanka zasiedziala,
ale ciesze sie ze sobie pogadalysmy:happy2:

a moj dzidzius znowu mnie glowa atakuje, co troche to mi az prad przechodzi od spojenia lonowego, najwidoczniej wieczorkiem lubi dokazywac, lobuzek maly....

reklama
Moja mała już od dwóch tygodni wstawiona, ale lekarz twierdzi że do poniedziałku na pewno nie urodzę, :tak: A mama mi prorokuje na piątek 7 sierpnia, zobaczymy czy ich prognozy się sprawdzą :tak:
A jak u Ciebie gotowa na wielki dzień?

Ja tylko na chwilkę przyszłam powiedzieć dobranoc.
Zrobiłam dziś ogórkową, bo mi się kwaśnego zachciało i zjadłam 3 talerze na kolację :szok: Jak nic w nocy będę wstawać :dry: Ale nie ma jak zachcianki;-)
Ciśnienie mi leci na łeb na szyję. Mam 106/50 i kręci mi się w głowie. Rano był 128/80. Dobrze, że tego białka w moczu nie mam, bo bym już pewnie panikowała. A tak stare dobre bakterie. Ech...

Aga, no wlasnie ja niby gotowa,
ale maly sie nie chce wstawic, polozna mi cc przepowiedziala po badaniu dotykowym brzucha,
tak ze tez na 7 sie nastawiam bo mi sie data podoba;-)
tak sobie leniu****e wiec narazie

a bolalo cie jak sie corcia glowka wstawiala, i wogole skad wiesz ze wstawiona, usg pokazalo?

Efe- ale chyba jak cisnienie niskie to lepiej niz wysokie, nie? kawki sie napij i powinno byc ok

Ostatnia edycja:
DOBRANOC dziewczyny
wy uciekacie a ja dopiero nadrabiam zaległości :)
ja dziś miałam ktg ale wszystko ok a skurczy zero...
poza tym mam powera i choć oczywiście ciężko mi to nie oszczędzam sę - 2 spacerki, zakupy, okna dziś tata mi co prawda pomył ale ja zdejmowałam, prałam i wieszałam firanki ale i tak potem na ktg skurczy zero :) no potem jak na piechote wracałam to troche mnie pobolewało jakby skurcze...a w nocy to mi sie dziś sniło że położna chciała mi robić masaż szyjki a ja do niej że jeszcze nie :)
porodówke sobie obejrzałam, tzn remont jest i miejsca mniej i chciałam wiedziec na co się nastawiać...ale podobno nie jest źle i pomimo że sala porodowa teraz jedna zamiast 2 to połozne razą sobie - jakoś nigdy nie ma żeby akurat 2 kobitki równocześnie rodziły (tzn jak są we wcześniejszej fazie to korzystają z sal poporodowych)
2 s (sprzątanie i spacery) to u mnie na razie za mało a na 3cie s to nie wiem czy mam ochote bo mnie mąż wkurza i tylko się kłócimy :(

Aga, no wlasnie ja niby gotowa,
ale maly sie nie chce wstawic, polozna mi cc przepowiedziala po badaniu dotykowym brzucha,
tak ze tez na 7 sie nastawiam bo mi sie data podoba;-)
tak sobie leniu****e wiec narazie

a bolalo cie jak sie corcia glowka wstawiala, i wogole skad wiesz ze wstawiona, usg pokazalo?

Efe- ale chyba jak cisnienie niskie to lepiej niz wysokie, nie? kawki sie napij i powinno byc ok

Mewa lekarz mnie obmacuje po każdym KTG i na usg też potwierdzone :tak: Tak naprawdę nie wiem kiedy mała się wstawiła, pamiętam że jednego dnia tak mnie brzuch bolał iz od rana cały dzień przeleżałam

Mewa nie wiem jak inne dziewczyny ale ja to czułam nie było przyjemne ale da sie wytrzyma jak dziecko ta główke wciska .I oni naprawde umieją to wyczuc bo mnie dzis najpierw położna badała i mówi "oo główka nisko i pewnie skurcze są to poród nieadaleko" i rzeczywiscie na USG widac ze główke to mała ma prawie miedzy nogami zresztą jak troche chodze to czuje to.

reklama
Baska- ale ty aktywna jestes! zazdroszcze bo ja naprawde sie zamieniam w Wielkiego Lezakowego- Podjadka Kanapowego- jem i leze,
a sex to wogole wydaje mi ze niby bylo takie cos ale kiedy i gdzie to ciezko sobie przypomniec:tak: a co maz taki drazliwy?

Aga i Motyl - dzieki, no ja niby czuje czasami jak mnie moj glowa atakuje, ale chyba za waska jestem, no trudno pomecza mnie jak przyjdzie czas skurczy i pewnie cc mi zrobia, nie mam nic przeciwko
a moze mu sie uda jeszcze w ostatniej chwili...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry