aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no to ciekawe ktora sie teraz rozpakuje;
jakos ta nasza lista jakos nie idzie po kolei hahahhah
u mnie mala juz tak niziutko w kanale rodnym i co? jakos sie nie pcha specjalnie....i w szpitalu w zeszlym tygodniu powiedzieli ze kolejnego tygodnia nie doczekam a tu prosze.....jutro piatek a ja dalej laze......i nic nie skutkuje......ani sprzatanie, ani duuuuzo chodzenia ani sex....ech...uparte te moje dziecko......heheh
jakos ta nasza lista jakos nie idzie po kolei hahahhah
u mnie mala juz tak niziutko w kanale rodnym i co? jakos sie nie pcha specjalnie....i w szpitalu w zeszlym tygodniu powiedzieli ze kolejnego tygodnia nie doczekam a tu prosze.....jutro piatek a ja dalej laze......i nic nie skutkuje......ani sprzatanie, ani duuuuzo chodzenia ani sex....ech...uparte te moje dziecko......heheh
Ostatnia edycja:
mi całe szczęście będzie żyła, bo wczoraj to już w to wątpiłam...Dostała dziś kroplówkę i chyba z 5 zastrzyków, no i tak przez 5 dni, i z Rudym też musimy jechać bo to pewnie wirusówka - całe szczęście nie groźna dla mnie...
:-( do tego jeszcze w brzuszku mi jeździ i bulogocze jak na rozwolnienie 
ehh szkoda gadać... ide dalej leżeć i się męczyć bo o tej godzinie to nawet na internecie nic ssie nie dzieje ciekawego

). Ale dziwne, że nawet jak się obudziłam to na siku nie poszłam, bo mi się nie chciało
Nie rozumiem dlaczego?