reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To trzymajcie dalej bo nadal mnie czysci albo ma srake albo sie oczyszczam, skurczyki tez sa ale pewnie to jakas biegunka, zobaczymy. No ale mogloby sie cos ruszyc to bym sie nie gniewala ani troche.
Baśka puszczasz mnie w kolejce kochana jestes, dzieki;-)
Zaraz mamy jechac do miasta po zakupy i nie bardzo sobie to wyobrazam bo brzusio boli a wc tez co chwila ale bym musiala:baffled:Moze cos rozchodze:confused::confused:

Dzieki Efe:-)Rozpoczynajacy sie porod powinien byc prostszy do rozpoznania albo powinien byc na zamowienie z dokladna data i godzina:-DNo nic pozostalo czekac albo przejdzie albo sie rozkreci:sorry2::sorry2:

ehh no ja po piatej przysnelałam a teraz słońce mnie obudziło:-( brzuszek nadal sie spina a synuś główką uciska ale nic pozatym sie nie dzieje :-(:-( ciekawe jak długo jeszcze tak mnei czeka :baffled::confused:
Kasiu z jednej strony zazdroszcze bo mogłaś się załatwić a mnie tylko nabulgotało napykało i najezdziło jak na rozwolnienie a jak chciałam się załatwić to nic :baffled::dry:
Może Ci te miasto pomoże ale łatwo nie będzie... trzymam kciuki :tak:

P.S ja od tego albo przejdzie albo się rozkręci już szajby dostaje ehhhh

Podczytuje z rana- i co widze ze kasie cos zaczyna ruszac:D:D:D mnie tez przed porodem pozadnie czyscilo ze w sumie lewqtywa juz nie byla potrzbna;p noc poprzedzajaca porod spedzilam w kibelku co 5 minut;p;p;p kasia 3 mam kciuki:D:D

Aniu PR znow sie minelismy ja na lutym ty tu hehehhe:-D:-D:-D

Aniaso dzis bulgocze jutro pojdzie, mnie tez bulgotalo i jakos dziwne w brzuszku od kilku dni bylo a dzis tak czysci ze lewatywy napewno nie brak:-D

Kasia:D:D:D zobaczysz cos ztego bedzie ja wczoraj dostalam sms o 23 od szawgierki i juz myslam aze to od ciebie i piszesz ze sie rozpakowalas bo o tej godzinie do mnie nikt nie pisze juz mialam nadzieje a mem jeszcze wiksza ze dzis takiego eska od ciebie dostane:D:D

reklama
dzień dobry,
Widzę że u was coraz bliżej.
Troche jestem do tyłu, ale wyczytałam że Kasia ma przy sobie męża. Tylko rodzić w tej sytuacji.
Głowa mnie rąbie niemiłosiernie i cała się telepie z zimna a w domu ciepło. Chyba brak energii po nocnym wstawaniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry