reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewuchy!!!!!!!!Aga Irl urodzila na NK sa zdjecia dzidziusia jupii szukam dalszych info:-D:-D\
Znalazlam coreczka Maja urodzila sie wczoraj godz. 23.30
reszty nie wiadomo narazie

Ostatnia edycja:
HURRA! Bo już czytałam co popisałyście od rana i już nadzieję traciłam :-D:-D:-D To czekamy na dalsze wieści:tak: Czyli rzutem na taśmę jeszcze Lipcowe Maleństwo :)

KASIA my dwie takie przeterminowane mamuśki, do tego z synkami co przez dłuższy czas poprawne ułożenie mieli w głębokim poważaniu... u mnie też nic i boję się, że będzie powtórka z rozrywki jak z Anielką

DELI jeju jak mi Ciebie szkoda...mam nadzieję, że wchłonie Ci się to cholerstwo! Mi się teraz coś porobiło w pon będę u gin to zapytam ale na szczęście nie boli - wyczułam przy myciu po prostu... A cesarką się nie martw - najważniejsze żebyście obie zdrowe były z Oliwką nawet jeśli by się tak miało skończyć;-)

Super!! Dziewczynki zaczęły się rozpakowywać. Pewnie jak jutro wróce z działeczki, to będę miała sporo do nadrabiania. Miłego weekendziku mamuśki :-)

WITAM sie i ja z rana chłopaki moje śpią tylko ja zaczynam dzień tutaj od sprawdzenia :) no i jakie miłe wieści - oby takich wiecej dzisiaj!!!

Deli,Basiu- przykro mi ze się męczycie :(
u mnie nic...tylko moze to, że opuchlizna a nóg mi nie schodzi nawet w nocy i od rana nogi bolą...
Kasiu- najwyraźniej powoli się rozwierasz :) ja też plamiłam...pozostaje pytanie ile to potrwa - no bo to może być różnie, ale trzymam kciuki aby jednak nagle porządnie ruszyło!!

Ja się powoli zwijam bo na 9 idę na małą sesję "sado-maso" - tj. na wosk ;-) nogi i bikini;-) na osłodę pedicure;-) (o ile kosmetyczka rozróżni gdzie mam palce, paznokcie itd bo nogi mimo nie wygodnego trzymania na dwóch poduszkach przez całą noc nadal spuchnięte :wściekła/y:)

reklama
Hej dziewczyny,
Ja też sie melduje w dwupaku :-( i wiem Basiu przez co przechodzisz mam tak samo
Deli Ty bidulko nam to sie ordery za to wszytko należą ;-)
Ja juz powoli zaczynam wieżyc że ja się tak meczyc będę do terminu :dry::-( oby tylko nie dalej bo ja naprawde się wykończe :-(:-(:-(
dobrze że Aga ma już to za sobą :tak: i czekamy na dalsze wieści.
Mi tej nocy skurcze ustały więc nawet troche pospałam :happy2: ale co mnie obudziło :dry::confused: powtórka z rozgrywki :wściekła/y:

Mju przyjemnego relaksu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry