Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No tak... Jutro nasz miesiąc się zaczyna, więc mamuśki zaczynają szleć. W takim razie lekkich porodów życze i szybkich powrotów do domu. Jak tak dalej pójdzie, to ostatnia tu urodze
No kochane dziewczynki Mewa Aga trzymam kciuki
Szybkich porodow i oczywiscie bezbolesnych
Trzymam kciki i czekam z niecierpliwoscia na wiesci
Kasiu a ciebie widze nie wzielo na maksa ze jeszcze w domku jestes???
Na mnie nie liczcie raczej wylamuje sie Spedzilam wieczor na dworku i nawet skurcze przeszlyDaje sobie na luz co ma byc to bedzieCzekam na info od innych i mam nadzieje ze jutro rano przybedzie na sierpniowych dzieciaczkow, napewno od Mewy;-)
Dobranoc
witam sie ... cos spac nie umie
mialam w nocy pare fajnych skurczow ale czop dalej nie wypadl
siedzei czekam moze sie tez cos ruszy a jak nie to licze na inne dziewczyny;-)
moj wczoraj wozek przwiozl a dzis musze go wyczyscic
ma przyjsc jeszcze koleznaka na kawe
apropo kawy ide sobie zrobic bo i tak nie usne
tez mam nadzieje ze sie ruszy
te skurcze to masakra... tu co chwile a potem znowu nic i znowu to samo:-(
pol nocy nie spalam
ja to pal licho ale Tobie wspolczuje... ze tez akurat sie Tobie przyplatalo
Chyba bym też skurcze wolała niż tego skurczybyka, bo strasznie boli i non stop ryczę z bólu i się zwijam (( w dodatku nikt nie umie mi pomóc ((.
Już mojemu mówiłam że poród przy tym to pikuś, bo jak są skurcze i złapią to później na chwilkę puszczą (tak mi się przynajmniej wydaję, bo jeszcze skurczy nigdy nie miałam) i są jakieś przerwy w bólu, a tak mnie cały czas nieprzerwanie cholernie boli (( i nawet się ruszyć nie mogę, bo ból większy przy jakimkolwiek drobnym ruchu ((