reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No tak... Jutro nasz miesiąc się zaczyna, więc mamuśki zaczynają szleć. :-D W takim razie lekkich porodów życze i szybkich powrotów do domu. Jak tak dalej pójdzie, to ostatnia tu urodze :baffled:

Miłych snów...

reklama
No kochane dziewczynki Mewa Aga trzymam kciuki
Szybkich porodow i oczywiscie bezbolesnych
Trzymam kciki i czekam z niecierpliwoscia na wiesci
Kasiu a ciebie widze nie wzielo na maksa ze jeszcze w domku jestes???

Na mnie nie liczcie raczej wylamuje sie :baffled:Spedzilam wieczor na dworku i nawet skurcze przeszly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Daje sobie na luz co ma byc to bedzie:sorry2::sorry2:Czekam na info od innych i mam nadzieje ze jutro rano przybedzie na sierpniowych dzieciaczkow, napewno od Mewy;-)
Dobranoc:-D

Witam się z rana...
Kolejna ciężka noc za mną i dzień raczej lekki też nie będzie :((( już nie wiem co robić :(((

Mam nadzieję, że dzieciaczki już na świecie :) czekam na wieści z porodówek :)

witam sie ... cos spac nie umie:-D:no:
mialam w nocy pare fajnych skurczow ale czop dalej nie wypadl:no:
siedzei czekam moze sie tez cos ruszy a jak nie to licze na inne dziewczyny;-):-D:-D
moj wczoraj wozek przwiozl a dzis musze go wyczyscic:-D
ma przyjsc jeszcze koleznaka na kawe:-D
apropo kawy ide sobie zrobic bo i tak nie usne:dry:

tez mam nadzieje ze sie ruszy:sorry2:
te skurcze to masakra... tu co chwile a potem znowu nic i znowu to samo:-(
pol nocy nie spalam:-D
ja to pal licho ale Tobie wspolczuje... ze tez akurat sie Tobie przyplatalo:no:

reklama
Chyba bym też skurcze wolała niż tego skurczybyka, bo strasznie boli i non stop ryczę z bólu i się zwijam :((( w dodatku nikt nie umie mi pomóc :(((.
Już mojemu mówiłam że poród przy tym to pikuś, bo jak są skurcze i złapią to później na chwilkę puszczą (tak mi się przynajmniej wydaję, bo jeszcze skurczy nigdy nie miałam) i są jakieś przerwy w bólu, a tak mnie cały czas nieprzerwanie cholernie boli :((( i nawet się ruszyć nie mogę, bo ból większy przy jakimkolwiek drobnym ruchu :(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry