reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o ile wytrwasz:-D:-D:-D:-D
ale sie sypna:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nic uciekam nogi pomoczyc:-D
kawki sie napije:-D
a potem ide lezec:-D
mi nie wyszlo na dobre przytulanie:baffled:
mam skurcze... ale czop nie wypadl:baffled::no:
poczekam czy sie rozkreci:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
ja na chwilke
ja juz wyszykowana jestem bo pojedziemy do szpitala bo cos mnie boli brzuch i plecy.....skurcze sa wlasciwie co jakies 5-7 minut ale jakos mnie to nie przeszkadza za bardzo....mala nie rusza sie zbytnio i pojedziemy zrobia ktg i bedzie wiadomo czy cos sie rusza czy nie.....
kapiel wzielam ale nie pomogla zbytnio....tak wiec moje drogie alebo sie rozsypie albo wroce z powrotem hahahhaha bo do terminu jeszcze mam.....mam nadzieje ze chociaz mnie ginekologcznie zbadaja to przynajmniej bede wiedziec czy mam rozwarcie.....ech......no nic.....
uciekam moje drogie....
jakbym sie nie pojawila to szukajcie wiadomosci na mamy z irlandii( mamy z Limerick)....kasia bedzie wiedziec....
pozdrawiam
ps.oby to bylo to

Basiu oby Ci przeszło jeszcze troszke wytrzymaj w 2 paku!!
\
Aga o rany to trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale numer co tak się wszystkie zaczeły sypać!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::-D

Ja uciekam już odpoczywać!
NO TO KTÓRA JEDZIE NASTĘPNA???HEHE
DOBRANOC A JUTRO RANO WYSYP MALUSZKÓW W KOŃCU TO JUŻ BĘDZIE 1 SIERPNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tu zagladam i co? Wysyp mamy ..... hi,hi....Ale fajnie.....powodzenia dziewczyny:-):-):-)
Jutro pewnie jak zajze to juz dzieciaczki moga byc nowe na swiecie.....:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Dobra ja sie juz pozegnam,mam dzis cos podly nastroj,moze jutro bedzie lepiej....pa dziewczynki.....;-);-);-)

Naprawde mamy niezly wysyp:szok:Jutro 1 sierpien to wszystkie za rozpakowanie sie wziely;-)Aga trzymam kciuki:tak::tak:
Mnie skurcze tez jakos nie opuszczaja juz mnie wkurza albo w te albo we wte:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ciekawa noc mi sie zapowiada.
Dobranoc:-)

O kurcze, to dzieciaczki się zmobilizowały!
MEWA, KASIA, AGA, MOTYL, ANIASO, BASIA trzymam kciuki (mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam - bo nadrabiam z całego dnia)
Och ciekawe jakie jutro będą nowiny :tak:
POWODZENIA DZIEWCZYNY!

No ładnie ładnie :-D
aga irlandia ma ten sam termin co ja :-p jak u niej już to ja też chcę! :-D
Kasia Ty też~! do bojuuu :-D
Ja jutro rano w takim razie liczę na dobre wieści :tak:
kurcze jak ruszy to lawinowo chyba hihi
Idę już do łóżka, może przytulanki z mężem u mnie coś też ruszą :-p
DOBREJ NOCKI:cool2:

No, no widzę kochane, że nasze maluszki poczuły sierpień noskami.
trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki, które właśnie jadą do szpitali.

aby poród był "bezbolesny i szybki" wszystkim życzę ;-)

reklama
ja niedawno wróciłam,sprzedałam dzieci do rodziców,a na rano nam sie spory wysyp szykuje,no ładnie ładnie
musze koniecznie rano zaglądnąć,bo do sklepu po farby mamy jechac,ale wpadne zobaczyc ile sie rozpakowało
trzymam kciuki za szybkie porody
i miłych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry