Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
andariel, ja też musiałam niestety innego ginekologa szukać bo wyemigrowałam rodzić z dala od mego ginekologa ;-) dziś znalazłam ale zakręcona była ta babka i usg nie zrobiła i żadnych badań już też nie mam robić a mój to by mi wszystko zrobił ech
ale nic no zrobię prywatnie chociaż mocz żeby wiedzieć czy coś się zmieniło
Może Tobie ktoś fajniejszy się trafi
no racja,ostatni komplet badań już zrobiłam parę dni temu, łącznie z WR, chyba już nic więcej nie trzeba? bardziej mnie martwi np. ktg (nie wiem kiedy i jak często i czy w ogóle trzeba na nie jechać?), no i jak będę miała jakieś obawy czy pytania w związku z porodem to nie będę mogła do niej zadzwonić (a szkoda, bo jej ufam);
no ale trudno, w końcu ciężko wymagać by lekarka nie jechała na zasłużony urlop tylko dlatego, że jestem w ciąży, prawda;-)
może na następnym badaniu już inny gin Ci powie żebyś zrobiła sobie KTG? ja się nie znam szczerze mówiąc czy to trzeba konieczcnie, a ja WR już nie miałam robionego popatrzyła na moją kartę i już na nic nie kierowała poza tym mówiła że pewnie do terminu nie dotrwam czyli 9 sierpnia,,, ale ja jakoś nie wierzęskleroza to moje drugie imię, dlatego od tygodnia spisuję wszystkie pytania w notesie (i o ile nie zapomnę go zabrać ze sobą, będzie ok)no to dziś się pewnie dowiesz czy musisz i kiedy, tylko pamiętaj o wszystkich pytaniach bo ja z moją sklerozą zawsze coś zapomnę się zapytać![]()