reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc, ja sie dzis dopiero witam, od rana zakupy i wizyta u ginekologa, zaraz napiszę na odpow. wątku ;-) bo nadrobiłam zaległosci :-)
Widzę że się powoli ruszyło, mam nadzieję że Was już nie będzie długo męczyć - Mewa - Aniaso :tak: no i Kasia, oby Wam poszło z górki!!:tak:

reklama
Ja to sobie marzę o 2 sierpnia czyli niedziela :-D he he :dry: sobie marzyć mogę
mnie na szczęscie plecy nie bolą przy skurczach jak narazie, zobaczymy co będzie jak już nadejdą te właściwe ;-)

Na mnie nie liczcie :sorry2: mój stwierdził że dzisiaj mu się NIE CHCE rodzić jak mu powiedziałam że ma mi pomóc bez apelacyjnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no zagryze :angry::angry::angry:
Ale pewnie ma racje bo gdyby miało coś być to od pierwszej w nocy coś by się już rozkręciło :baffled:
A lustro to omijam szerokim łukiem bo wyglądam jak panda tak mam oczy podkrążone :-(

Och dziewczyny oby szybko wasze maluszki się zdecydowały w jedną lub w dugą stronę!!!

Mój mąż szykuje wszystko na żniwa ma trochę roboty ale co chwila staje w drzwiach zmachany i pyta czy wszystko ok!Zaczął się przejmować czy co????:szok:

Aniaso, zwiąż Ty go i niech pomaga a co! ;-);-) samo się pewnie rozkręci w najmniej oczekiwanym momencie, ja już nie liczę moich skurczy, a liczę na to że przyjdzie samo, fakt że mam plus taki że się nie męczę z tym bardzo jeszcze
a te oczy pandy to i przy dzieciaczku też będą i nieprzespanych nocach z innego powodu ;-) może trochę jakiegoś podkładu dla lepszego samopoczucia?;-):tak:

Malinka
, żniwa żniwami ale skoro ciągle do Ciebie zagląda to widać że się przejmuje

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny, nie zazdroszczę tych dolegliwości :-(
ja też parę mam, ale bez skurczów i konkretnych bóli, także daję radę, ale w przyszłym tygodniu to i u mnie mogłoby się zacząć coś dziać :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry