reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i ja tutaj wypatruje nowych dzieciaczkow. Moja Jagoda śpi, pogoda do niczego, głowa dalej mnie boli.
Mika, to pewnie następnym razem napiszesz z domku? Jagódki żółtaczka też nie opuszcza, oczka ma żółte, tyle że tu jak sie spytałam położnej to do lamp nie biorą, i nie wyglądała na szczególnie zmartwioną. Ma przyjśc w poniedziałek, zobaczymy co zrobi.
Zaczęłam przemywać kikuta wodą ze spirytusem, bo ich sposobem to może za rok, odpadnie, i pewnie juz dziś lub jutro bedzie po kikucie.
Mąz pojechał po siostrę na lotnisko, bedzie nas wiecej.

reklama
sie wtrace jesli moge:)
U Kasi an arzie sie bardziej nic nie ruszylo ma skurcze ale slabe i nieregularne a teraz jest u kuzynki

Apropo znamion i poparzen ja bedac w ciazy pracowalam malej ciuszki i sie poparzylam i mala nie ma zadnego znamienia ;-)

hej dziewczyki:-)
fajnie ze sie Mika odezwala, oby z Karolinka szybko wyszly ze szpitala:tak:

ja juz wzielam prysznic przed szpitalny w razie czego, paznokcie nawet pomalowalam i zawartosc toreb sprawdzilam

z tym czopem sluzowym to sie jeszcze nie skonczylo, co wstane z pozycji lezacej to sie ze mnie saczy taki glut pomaranczowawy:dry: mam nadzieje ze wody nie odchodza mi w tym samym czasie

a i brzuch mi sie obnizyl, chyba malemu sie to glowe wstawic powoli udaje , no ale to moze byc wyobraznia moja...

a skurcze to juz tak czesto mam ze zaczelam liczyc czy regularne, narazie krotkie takie do minuty co ok 7 minut:-(

jak ma tak byc jeszcze z 2 tygodnie to ja dziekuje:no:

Mewa rozumiem Cie doskonale ja też trzech tygodni tak napewno nie dam rady :baffled:
Mnie też te skurcze nocne nie ustępjuą i moze od pierwszej w nocy do teraz spałam z godzinke cały czas boli ale nie to żeby strasznie mocno czy regularnie :dry::baffled::-( czuje jak mały pcha mi główką w dół i się rozpycha no i te ala skurczyki :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry