Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyki:-)
fajnie ze sie Mika odezwala, oby z Karolinka szybko wyszly ze szpitala
ja juz wzielam prysznic przed szpitalny w razie czego, paznokcie nawet pomalowalam i zawartosc toreb sprawdzilam
z tym czopem sluzowym to sie jeszcze nie skonczylo, co wstane z pozycji lezacej to sie ze mnie saczy taki glut pomaranczowawymam nadzieje ze wody nie odchodza mi w tym samym czasie
a i brzuch mi sie obnizyl, chyba malemu sie to glowe wstawic powoli udaje , no ale to moze byc wyobraznia moja...
a skurcze to juz tak czesto mam ze zaczelam liczyc czy regularne, narazie krotkie takie do minuty co ok 7 minut:-(
jak ma tak byc jeszcze z 2 tygodnie to ja dziekuje![]()
. Tak jak pisała Piwonia, pewnie w nocy albo rano wylądujecie w szpitalu. Powodzenia, trzymam kciuki:-)
Narazie skurczyki sa ale napewno nie do porodu, srednie nie nasilaja sie
Chyba ze w nocy cos, ale jakos nie wierze

Trzymam kciuki. Aniaso ty tez??
Wszystkie naraz sie rozpakuja to tez kciuki trzymam;-)Basia ciebie tez czysci
Jutro beda trzy dzieciaczki
Bo mojego to jakos nie licze

ale mi nie jest wcale do śmiechu :-( ach i jeszcze jedno jak leze i lapie mnie ten skurcz to promieniuje mi na krzyż a ja tu modliłam się całe 9 miesięcy żeby n ie mieć bóli krzyżowych 

moj korzysta bo nie wie za ile znowu sie doczekano nic, i tak na zzo byłam zdecydowana sukces taki że myślałam że już w 8 miesiacu o niego poprosze ;-);-);-)
A mi mój nie chce pomóc boi się że dziecku krzywde zrobimoże jakoś mi się uda go przekonać

to pewno dzieciatko uciska główką,dlatego boli kość ogonowa|Dziewczyny a gdzie pisałyście o tej kości ogonewej bo nie moge sie dokopać a własnie do tego wszytkiego i ona mnie nawalać zaczeła :-baffled: