reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maggie żebym ja się chociaż pod prysznic wreszcie wybrała:dry: ale jakoś zebrać sił nie mogę, a jak się próbuje położyć to mnie fala gorąca zalewa :baffled::confused:
oj bidusio Ty, ja naprawdę współczuję, ja to miałam ulgową tą ciążę więc przykro mi że niektóre się tak muszą męczyć :no: to niech mąż Ci pomoże chociaż prysznic wziąć? ja ostatnio mojego namówiłam to mnie ładnie umył i włosy nawet :-D bo miałam kiepski dzionek i mnie skurcze łapały, a i jemu się podobało :-D

reklama
o rany dziewczyny,
skurcze mam co ok 8 -12 minut, jak zmierzylam to krotkie do 20 sec ale coraz bardziej bolesne, ze az mnie na podloge na czworaka rzuca,
miedzy skurczami udalo mi sie przeczytac ze lakier na paznokciach nie bardzo, wiec zmywam enka- dzieki

moj juz z pracy jedzie, i bede dzwonic do szpitala niedlugo jak nic sie nie zmieni
bo tez mnie przeczyscilo niezle w ciagu ostatniej godziny
i nic w sumie nie jadlam dzis
wiec woz albo przewoz
byc moze to moj ostatni post przed szpitalem a moze nie
w kazdym razie trzymajcie sie dziewczyny
i o modlitwy prosze

o rany dziewczyny,
skurcze mam co ok 8 -12 minut, jak zmierzylam to krotkie do 20 sec ale coraz bardziej bolesne, ze az mnie na podloge na czworaka rzuca,
miedzy skurczami udalo mi sie przeczytac ze lakier na paznokciach nie bardzo, wiec zmywam enka- dzieki

moj juz z pracy jedzie, i bede dzwonic do szpitala niedlugo jak nic sie nie zmieni
bo tez mnie przeczyscilo niezle w ciagu ostatniej godziny
i nic w sumie nie jadlam dzis
wiec woz albo przewoz
byc moze to moj ostatni post przed szpitalem a moze nie
w kazdym razie trzymajcie sie dziewczyny
i o modlitwy prosze
masz to jak w banku MEWA:tak::-D

o rany, Mewa! tyle osób Ci kibicuje i będzie trzymać kciuki, że na pewno będzie dobrze:-)

a my dopiero na 21 na wizytę, mam mnóstwo pytań do lekarki, tym bardziej, że wybiera się w sierpniu na dłuższy urlop:baffled: trochę szkoda, bo nie wiem jak to dalej ma wyglądać, akurat na samą końcówkę ciąży:baffled:

andariel, ja też musiałam niestety innego ginekologa szukać bo wyemigrowałam rodzić z dala od mego ginekologa ;-) dziś znalazłam ale zakręcona była ta babka i usg nie zrobiła i żadnych badań już też nie mam robić a mój to by mi wszystko zrobił ech
ale nic no zrobię prywatnie chociaż mocz żeby wiedzieć czy coś się zmieniło
Może Tobie ktoś fajniejszy się trafi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry