Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj masz upartego kotka!!Mój uwielbiał czystą pościel !!Nie wiem jak mam nauczyć mego upartego kota aby do łóżeczka nie wchodził :-( co się na chwilę odwróce to wskakuje i chowa się pod przewijakiem żebym go nie widziała![]()
Nie wiem jak mam nauczyć mego upartego kota aby do łóżeczka nie wchodził :-( co się na chwilę odwróce to wskakuje i chowa się pod przewijakiem żebym go nie widziała![]()

Nie wiem zobaczymy ja tez mam dziewięciolatka w domu ,tylko pies i kot był później ,ale w międzyczasie znajoma zostawiła u nas kocicę to nic mu nie dolegało,bardziej kocur to przezył przybyło mu jakies 2 lata dodatkowo hihihiihi,ale już doszedł do siebie jak tylko ją zwrócilismy właścicielce:-).Ja teraz z psem siedzę chyba 4 czy 5 miesiąc to się przyzwyczaił,ze ktos jest w domu i jak tylko wychodzimy i jego zostawiamy nawet na 15 min. to se zawsze wygryzie kudły,a jak jest ktos w domu to nawet tam nie spojrzyTo niesamowite, że zwierzaki tak reagują na pojawienie się nowego domownika. Chogata, może Twój zapach, hormony tak na niego podziałały. Mój kot, jak syn się urodził, to przyszedł, obwąchał, poczym uciekł do drugiego pokoju i juz w ogóle do dziecka sie nie zbliżał. Omijał go szerokim łukiem. Nie był zazdrosny, ale to bardziej był kot męża, więc może dlatego.
Ale mam dziś lenia. Łażę z kąta w kąt i nic mi się nie chce.

no ja tez znam to powiedzenie(zabobon) i napewno u starszej mi sie sprawdziło tylko ,że nie w tym samym miejscu,ale ma małe znamiePoprasowałam i oczywiście nie obyło się bez komplikacji. Musiałam się poparzyć:-( Ach... pierdoła ze mnie. Teściowa by mi powiedziała, że się mała ze znamieniem urodzi w tym samym miejscuPożyjmy zobaczymy
Idę się położyć, bo dziś nie do życia jestem. Pa
no może jak bedą grzeczni to obiad im zrobię
.