reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no wlasnie staram sie nie panikowac, ale ten czop mnie niezle zaskoczyl,
tyle ze to tez w sumie tak naprawde malo znaczy...
zgadza sie
w pierwszej odszedl mi kilka godzin przed porodem,w drugiej jakos niespecjalnie go obserwowałam wiec niewiem,a teraz zobaczymy czasami mam wrażenie,że powoli cos tam schodzi,ale nie myśle o tym,że to jest akurat to

reklama

Mewa normalnie aż mnie ciarki przeszły. Niech ci się stopniowo rozkręci do wieczora jak mąż wróci i będziecie mogli pojechać do szpitala. Będę czekać na wieści z niecierpliwością!

No prosze nie było mnie troszke a tu chyba nastepne dzieciaczki się szykuja na swiat.Za wszystkie oczywiście trzymam kciuki;-)

Ja jakos nie dowierzam ,że moge za jakies 3 tygodnie urodzić.Z dolegliwości 9 miesiąca to chyba tylko rozpychanie w dole miednicy czuję i skurcze przepowiadajace mam (na ktg wychodziły mi nawet po 80% ale to te bezbolesne),brzuch mi nie ciązy.Dobrze ,ze w poniedziałek mam wizytę to się czegos może dowiem.Sąsiedzi dziwią się ,ze jeszcze mam siłę latac na 4 piętro po kilka razy dziennie,ale jakos nie jest mi cięzko.Nie wiem jakos tak dziwnie się czuję

Ostatnia edycja:
Witam się i ja! Niewyspana, bo mały tak kopał, że nie było możliwości przymknąć oka. Dobrze, że w pracy sporo roboty - moze się rozbudzę....:baffled:

Trzymam kciuki za wszystkie rozppakowane, nie rozpakowane i za te co są w trakcie!:-D

Dziewczyny jak to jest z tym wysokim ciśnieniem w ciąży??Ja wczoraj u lekarza miałam 140 na 90 i przepisała mi tabletki DOPEGYT brałyście coś takiego??
Musze kontrolować ciśnienie ale co jak leki nie pomogą??Kasia mi pisała że jak za duże ma się ciśnienie to robi cc!!!:szok:

Dziewczyny jak to jest z tym wysokim ciśnieniem w ciąży??Ja wczoraj u lekarza miałam 140 na 90 i przepisała mi tabletki DOPEGYT brałyście coś takiego??
Musze kontrolować ciśnienie ale co jak leki nie pomogą??Kasia mi pisała że jak za duże ma się ciśnienie to robi cc!!!:szok:

Zalezy pewnie odlekarza u nas sąsiadka miała od 6 mcciśnienie 160/100 lub większe i miała tez tabletki przepisane,a urodziła siłami natury;-)

reklama
Dzień Dobry.
Od rana próbuję czymś się zająć, ale jest chyba za gorąco:no:.Wzięłam się za prasowanie- GŁUPI POMYSŁ!!!stanowczo odradzam w taką pogodę.
Wczoraj Gin. powiedziała żebym się nie oszczędzała- ale zemdleć przy desce do prasowania?chyba nie o to jej chodziło:tak:.

Kasia , Mewa to już chyba pora na Was;-);-);-)???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry