reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzięki ze pytasz, jestem tak zmęczona opieką nad nią ze ręce mi się trzęsą ale widzę efekt swojej i jej pracy, 60% poprawy jest i nawet ćwiartkę kromki chleba zjadła:-) na śniadanie
mam nadzieję ze do niedzieli jej juz całkowicie przejdzie bo chciałabym Średniaczka na obozie odwiedzić! choć mąż powiedział ze ja nie pojade:wściekła/y:

reklama
napewno przejdzie...a probowalas dac jej wygazowana cole?
moj lekarz zawsze jak zlapal jakis wirus to dawal tabletki zalecal picie wygazoowanej coli i nie powiem bo pomagalo;-)

deli płatki owsiane jedz,zalewaj wodą i zajadaj i poszukaj aloesu działa cuda,ja sie tak wyleczyłam i moje mam tez i wiem przez co musisz przechodzic i nie koniecznie musi byc to wina zaparc,czasami właśnie zła dieta jest tego powodem,ja sie meczyłam w pierwszej ciąży z tym dziadostwem,a teraz np.zamiast typowego hemo mam na wardze żylaka,który bardzo może przeszkodzic w porodzie naturalnym jak nadal bedzie rosnąć,a mam go od wargi az do pośladka,jak brałam Detralex było super i sie wchłonął ,a teraz od jakiegoś czasu mam i to strasznie boli

No co do diety to czasami sobie lubię poszaleć z niezdrowym żarciem :baffled:..
Detralex biorę ostatnio pomógł i czekam aż zacznie działać, płatki owsiane jadam o aloesie jeszcze nie słyszałam :-( ale jak dalej nic nie pomoże to poszukam...
Ja już nie wiem czy mam zwykłego hemo czy mam żylaka, bo nagle jednego dnia zrobił mi się taki duży prawie 4 cm długi i szeroki na prawie 2 cm :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a w szpitalu dr nic nie mówił czy to hemo czy zylak :baffled:

Witam Was dziewczynki.Nie było mnie kilka dni a to z tego powodu że w poniedziałek o godz.2.05 przyszła na świat moja kruszynka Zuzia.Miała 53cm i ważyła 2850g.Wprawdzie o 3 tygodnie za wcześnie ale jestem szczęśliwa że już jest z nami.Wszystkim oczekującym na swoje maleństwa życzę wszystkiego dobrego i oby ich dzidzie urodziły się zdrowe tak jak moja.Zmykam nakarmić małą.

Gratuluje córeczki :-)

Witam popołudniowo.

Jestem po wizycie i całodniowych bólach:angry:.Powiem Wam że mam wyznaczony termin porodu na poniedziałek.Szczegóły opisze na odpowiednim wątku,ale juz wiem ze jesli wywołanie porodu nie poskutkuje to bede miała cc wiec najpózniej we wtorek wieczorem bede miała Weronike przy sobie:tak:.

Motyl trzymam kciuki, by poszło szybko i gładko :-) i odbyło się bez CC :-)

ja juz zakupy zrobiłam,bo znów zapowiada sie upalny dzien,ledwo doczłapałam tak sie gdzieś mała mi w pachwiny znowu pcha
zaraz sie biore za knedle ze śliwkami,bo po porodzie nie prędko je zjem

napewno przejdzie...a probowalas dac jej wygazowana cole?
moj lekarz zawsze jak zlapal jakis wirus to dawal tabletki zalecal picie wygazoowanej coli i nie powiem bo pomagalo;-)
tak tak podaję, dobry patent bo dobra karta przetargowa do wypicia np smekty czy orsalitu do uzupełnienia elektrolitów, łyczek lekarstwa łyczek pepsi:-D:-D:-D

witam sie i znikam lece do szpitala zeby mi pupke poszyta ogladna jakis lekarz:tak::zawstydzona/y: odezwe sie po wizycie na odpowiednim watku.mam nadzieje ze tym razem obejdzie sie bez noclegu w szpitalu:baffled::confused:

reklama
Witam się piątkowo.Widzę ,że coś się zaczyna ruszać u Kasi,no to trzymam kciukasy żeby to już był poród!
Deli oby ten lek pomógł jak najszybciej.
Sempe super,że z córeczką już lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry