reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
melduje się z rana a tu takie dobre wieści fiu fiu fiu od razu lepiej sie na sercu robi:-)
Deli bardzo Ci współczuję z tymi mendami ,a najgorsze jest to ,że nikt nie może pomoc tak jak mi :zawstydzona/y::-(Tylko słysze trzeba czekać wrrrrrrrrr
Ja z kolei w nocy mam skurcze ale nie brzucha tylko woreczka .Dziś od 4 do 6 nie spałam przez niego i tylko zastanawiam się czy już pakować się do szpitala czy poczekać bo może leki jeszcze nie działają ,a wykończę się do porodu.Mam dereche:baffled:.
Mju ,ale fajnie masz mi z tego wszystkiego już się odechciewa jakichkolwiek zabiegów .chcę już skończyc tą ciążę i niech mi wytną ten zas....y woreczek:wściekła/y:
Miłego weekendu laski.

Do Kaśki: Urodź wreszcie kobieto bo już mnie pięści bolą od trzymania tych kciuków:-):-)

reklama
Witam sie i ja wekendowo....
Widze ze nowego dzidziusia mamy....super.....Wreszcie Aga ma swojego brzdaca....:-D:-D:-D
Ciekawe jak z reszta dziewczyn?
A Kasia widze choszi nadal.....:sorry2:....moze jeszcze cos sie i u ciebie rozkreci.....oby....trzymam dalej kciuki :happy2:
Deli,a tobie to serdecznie wspolczuje tego bolu,nie dosc ze sie meczymy w ciazy i tak , to jeszcze jakies cholerstwo sie musi zawsze przyplatac....:baffled::baffled::baffled::baffled:

U mnie dzis zniw ciag dalszy....cieawe jak to pojdzie,bo dzis u nas maja mlocic....:dry:
Wczoraj szwagier u siebie kosil,no i slabo sypalo zboze....zobaczymy jak dzisiaj....

Bede zagladac,co chwile i sprawdzac info,czy ktoras sie rozpakowala.....a teraz ide na kawke i poprasuje troszke ciuszkow,wreszcie ostatnie juz....

Aneczka,to rzeczywiscie masz niezla ksiezniczke.....ale chociaz sie wysypiasz.....gorzej z cycusiami...hi,hi.....

Witam nadal w dwupaku!
Od wczoraj czuję się jakbym miała jeden wielki skurcz - brzuch prawie cały czas napięty, a jak się rozluźnia - dziecko nadrabia kopniaki. Nie wiem jak długo tak wytrzymam, ale dla dobra maluszka dobrze by było chociaż z tydzień.

Fajnie, że jest już kolejny maluszek z nami :-):-):-)

Deli, a nie dostałaś jakiegoś lekarstwa na to cholerstwo? Są chyba jakies maści albo czopki. A jak juz Cię tak bardzo boli, to weź coś przeciwbólowego. Małej jedna tabletka nie zaszkodzi, a Ty sobie odpoczniesz. Współczuję:-(

Idę się pozbierać, bo jeszcze w piżamie łażę.

Dobrze Ania że o tym piszesz ja akurat dużo o tym czytałam bo ja mam 0rh- a maz ma chyba A bo on oczywiscie nawet nie wie :dry: Wiem że drugie dziecko jest właśnie bardziej narażone na konflikt niż pierwsze, ale wiem że tu w Danii dziecku i mamie profilaktycznie podaja przeciwciała

reklama
Witam, ja się dziś wyspałam że hej, prawie zapomniałam że w ciąży jestem ;-)
Poza tym kurcze no AGA IRLANDIA miała termin na 9 sierpnia jak ja!! ona urodziła ja też chcę!
!! :-D:-p:dry::-D
Idę na NK pozaglądam na to jej cudeńko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry