melduje się z rana a tu takie dobre wieści fiu fiu fiu od razu lepiej sie na sercu robi:-)
Deli bardzo Ci współczuję z tymi mendami ,a najgorsze jest to ,że nikt nie może pomoc tak jak mi
:-(Tylko słysze trzeba czekać wrrrrrrrrr
Ja z kolei w nocy mam skurcze ale nie brzucha tylko woreczka .Dziś od 4 do 6 nie spałam przez niego i tylko zastanawiam się czy już pakować się do szpitala czy poczekać bo może leki jeszcze nie działają ,a wykończę się do porodu.Mam dereche
.
Mju ,ale fajnie masz mi z tego wszystkiego już się odechciewa jakichkolwiek zabiegów .chcę już skończyc tą ciążę i niech mi wytną ten zas....y woreczek
Miłego weekendu laski.
Do Kaśki: Urodź wreszcie kobieto bo już mnie pięści bolą od trzymania tych kciuków:-):-)
Deli bardzo Ci współczuję z tymi mendami ,a najgorsze jest to ,że nikt nie może pomoc tak jak mi
:-(Tylko słysze trzeba czekać wrrrrrrrrrJa z kolei w nocy mam skurcze ale nie brzucha tylko woreczka .Dziś od 4 do 6 nie spałam przez niego i tylko zastanawiam się czy już pakować się do szpitala czy poczekać bo może leki jeszcze nie działają ,a wykończę się do porodu.Mam dereche
.Mju ,ale fajnie masz mi z tego wszystkiego już się odechciewa jakichkolwiek zabiegów .chcę już skończyc tą ciążę i niech mi wytną ten zas....y woreczek

Miłego weekendu laski.
Do Kaśki: Urodź wreszcie kobieto bo już mnie pięści bolą od trzymania tych kciuków:-):-)

....moze jeszcze cos sie i u ciebie rozkreci.....oby....trzymam dalej kciuki