deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Dziewczyny dziękuje Wam bardzo za wsparcie
Aniaso masz ten sam konflikt co ja, co miesiąc od 2 trymestru sprawdzam przeciwciała, chociaż w 1 ciąży jest małe prawdopodobieństwo konfliktu
Aga gratuluje Maji...
czekamy na Mewe
Zapomniałam co miałam napisać jeszcze :-(
Oczywiście, że mam czopki, maść (jedna lecznicza i druga znieczulająca) tabletki lecznicze i przeciwbólowe, ale niestety nic nie działa na razie nawet przez chwilkę ból nie przechodzi.
Na noc mój daje mi relanium bym chociaż 2 godzinki pospała, bo inaczej nie zasnę.
Aniaso masz ten sam konflikt co ja, co miesiąc od 2 trymestru sprawdzam przeciwciała, chociaż w 1 ciąży jest małe prawdopodobieństwo konfliktu
Aga gratuluje Maji...
czekamy na Mewe
Zapomniałam co miałam napisać jeszcze :-(
Deli, a nie dostałaś jakiegoś lekarstwa na to cholerstwo? Są chyba jakies maści albo czopki. A jak juz Cię tak bardzo boli, to weź coś przeciwbólowego. Małej jedna tabletka nie zaszkodzi, a Ty sobie odpoczniesz. Współczuję:-(
Oczywiście, że mam czopki, maść (jedna lecznicza i druga znieczulająca) tabletki lecznicze i przeciwbólowe, ale niestety nic nie działa na razie nawet przez chwilkę ból nie przechodzi.
Na noc mój daje mi relanium bym chociaż 2 godzinki pospała, bo inaczej nie zasnę.

pewnie się zdecyduje jak już znowu "zarosnę"