reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet gowno prawda sory ze tak powiem, ale rodzinny moze dac jak jest wsazanie np. do zabiegu operacji. Wlasnie tydz temu kuzynka dostala skierowanie od rodzinnego dla dziecka na grupe

reklama
Aneczka, a można to jakoś wcześniej sprawdzić, czy będzie ten konflikt? Bo ja tez tak mam, że ja mam 0, a mąż A.

Z pierwszym nie było problemu, bo oboje z ex mieliśmy 0, wiec syn też ma 0. Ale teraz zaczynam się niepokoic.

Bo robiłam teraz takie badania na przeciwciała i żadnych nie było. Mam nadzieję, ze te badania wykluczają ten konflikt o którym pisała Aneczka.

Deli, to faktycznie masz przerąbane. Oby te lekarstwa pomogły i dziadostwo zniknęło.

Ostatnia edycja:
To lipa.
Ale cos mi się tak wydaje (gdzies mi się obiło o uszy), że jak dziecko ma jakąś niezgodność z matką jeśli chodzi o krew, to właśnie wychodzą te przeciwciała.
Pocieszam sie, ze właśnie tak jest.

Ale dobrze, że o tym napisałaś. Przynajmniej będę przygotowana psychicznie w razie gdyby (tfu, tfu)

Anet gowno prawda sory ze tak powiem, ale rodzinny moze dac jak jest wsazanie np. do zabiegu operacji. Wlasnie tydz temu kuzynka dostala skierowanie od rodzinnego dla dziecka na grupe

No widzisz Kasia,ja kiedys tez chcialam ,ale mi powiedzieli ze nie moze rodzinny,a kolezanka tez mila pod narkoza ten zabieg usuwania 3 migdalka u corci i co lipa....wiec nie wiem od czego to zalezy,limity jakies maja,czy co....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Wlanie ,cos cisza od mewy,a ona miala jakis kontakt telefoniczny z nami?

Tak wogole, to jakas cisza dzis na BB....ostatnio w wekend chyba wiecej nas tu bylo,ale moze pogoda byla do kitu,bo u mnie dzis swieci sloneczko....

Wlasnie Anet mi sie wydaje ze sie wymiguja te rodzinne jak moga, pewnie maja na to jakies limity albo oszczedzaja:baffled:
Z Mewa niby kontakt jest bo telefon podala na T ale wysylalam smsa i nic nawet nie doszedl bo raport mi nie przyszedl czyli jakby wylaczony miala/ Motyl tez widocznie nic nie wiem bo sie logowala po 15ej i nic nie napisala. No cisza jest bo weekend, a potem jak mamuski porodza to juz w ogole duzo ciszej bedzie:baffled:

Wlasnie Anet mi sie wydaje ze sie wymiguja te rodzinne jak moga, pewnie maja na to jakies limity albo oszczedzaja:baffled:
Z Mewa niby kontakt jest bo telefon podala na T ale wysylalam smsa i nic nawet nie doszedl bo raport mi nie przyszedl czyli jakby wylaczony miala/ Motyl tez widocznie nic nie wiem bo sie logowala po 15ej i nic nie napisala. No cisza jest bo weekend, a potem jak mamuski porodza to juz w ogole duzo ciszej bedzie:baffled:

Chyba masz racje....pewnie maja wylaczone telefony poprostu,a dadza znac jak dojda do siebie....:tak:
Ide wylaczyc ciacho , bo mi sie spali....:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry