reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mnie na szczescie te bole glowy omijaja,ale za to jak urodze to migrena pewnie sobie o mnie przypomni....hi,hi....:baffled::baffled::baffled:

A ja jeszcze umyslilam sobie ciacho zrobic,zaraz bede pichcic.....pranie prawie skonczone,jeszcze tylko jedna pralka mi zostala.....

Pozniej poodkurzam i poscieram podlogi i wreszcie finisz....:-D:-D:-D
I tak pewnie zejdzie mi z tym do wieczora,ale coz zrobic....jutro odpoczne...moze....:-):-):-)

mju nie mam pojęcia czy to zawsze tak może być ale dla personelu było to normalne więc chyba.
A Anielka jaką grupę ma??

No właśnie rozmawiałam o tym z M, że w szpitalu jej nie zrobili badania na grupę krwi i nie wiemy. Ale żółtaczkę miała fizjologiczną i szybko jej przeszła. Ale tak czy inaczej muszę się tym zająć i zrobić jej badanie na grupę

Mju,mi tez Gosi przy porodzie nie robili badanie grupy....ale pozniej jak szla na zagieg w wieku 9 mies.(miala malego wlokniaczka w okolicy obojczyka,na szczescie nic groznego)to dopiero wtedy jej zrobili,bo to zabieg pod narkoza byl.....
A teraz to nie wiem,czy robia odrazu wszystkim,czy nadal nie?:confused:

ja tez nie wiem jaka moja ma grupe... tez u nas nie robia:no:
ja uciekam sie polozyc... cos mnie spanie muli:dry:
zaniedlugo moj przyjdzie z pracy:-D
milego dnia pozniej do Was zajrze:-D

reklama
Pewnie - nawet nie ze względu na ten konflikt, ale tak w ogóle lepiej wiedzieć, bo niestety nigdy nic nie wiadomo.

Wlasnie,ale to przeciez dodatkowy klopot,a tak jak ci trzeba to sobie idz i zaplac ...u nas ok. 50 zl kosztuje,bo kolezanka niedawno robila jak mala miala 3 migdal wycinany i nawet rodzinny nie moze dac skierowania....no chyba ze lezysz w szpitalu i jest wtedy taka potrzeba to ci gratis robia.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry