reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam.

Wybaczcie ze dopiero teraz ale jakos sił mi brak.W nocy spac nie moge czyli jak wiekszosc z Nas a w dzien chodzoe jak snieta ryba.
Mewa rzeczywiscie nic nie pisała obiecuje ze jak tylko cos bede wiedziała to dam znac,tez sms-a do Niej napisałam.
Pozatym mam czały czas skurcze wiec nie siedze za długo przed kompem bo mnie wszystko boli.Pozatym ciagla głodna chodze a sama nie wiem co bym zjadła i na dodatek jeszcze mnie przeczyszcza równo.
No to sobie ponarzekałam.
Jak cos bede wiedziała obiecuje dac znac.

No we wtorek najpózniej:-D.Przerarza mnie to ze wiem kiedy zaczne rodzic,a nie mysle zeby do poniedziałku cos konkretnego zaczeło sie dziac.Dzis sie troszke przestraszyłam bo mała cos sie nie ruszała rano ale juz mi pare kopniaczków zasuneła i jest ok.cos przekorne to moje dziecko.Charakterek po mnie bedzie chyba miała:dry:.

Kasia, a jakies nowe robie ciacho,spod kruchy masa budyniowa z galaretka i na wierzch biszkopt.....a jak wyjdzie to fotke wkleje....hi,hi....chyba ze nie zdaze pstryknac,bo wszystko zjedza....:-D:-D:-D:-D

a czekoladek to ja tez chetnie bym zjadla......nigdy czekolady nie odmawiam...hi,hi.....:-D:-D:-D

Motyl,to ty chociaz wiesz ze najpozniej we wtorek,a my nie znamy dnia ani godziny....

reklama
Witajcie Brzuchatki:-)
Ja na chwilkę, nie mam czasu poczytać, życzę tylko zdrówka i mam nadzieję, że wszystko u Was ok.
Walczę z remontem. Synka nie ma;-), zobaczymy czy tak mu zostanie:sorry2::confused::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry