reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie i ja :-)

dzisiejsza noc prawie nie przespana...
mały głodomorek domagał się cyca co 2ie godz. z zegarkiem w ręku :confused2:
zaraz uciekamy na spacerek, co by sie dotlenic, i rozruszac nieco ;-)

Gosia, u nas kupki tez sa przy kazdej zmianie pampersiola, no ale co sie dziwic, skoro Tomus wieksza czesc dnia przy cycu wisi hihi :-D

reklama
witam sie dziewczynki:-)
po nieprzespanej pol nocy jako ze Malemu sie pomylilo z dniem i aktywnosc urzadzal teraz sobie spi tyle ze niedlugo budzic musze na karmienie jako ze ciagle lekka zoltaczke ma
Gosia- moj moze nie po kazdym przewijaniu kupke robi, ale tez bardzo czesto:tak:

tez sie na spacerek wybiore bo nawet ladna pogoda jest

trzymajcie sie dziewczyny
i na wszelki wypadek trzymam kciuki za kazda nierozpakowana:tak:

Enka- doczekasz sie i Ty na ta przyjemnosc

cześć sierpniówki!
dziś mój termin porodu a tu ani widu ani słychu...
coś czuję, że po niedzieli się akcja rozkręci ;-) zobaczymy...
ja już mieszkanko posprzątałam, teraz pod prysznic i później laba
trzeba by się na jakie zakupki później wybrać, bo jutro święto i sklepy zamknięte, a że ma być ciepło to jakiego grilla można zrobić
miłego dzionka życzę, pa

Kasia, a Ty to chyba jesteś główną bohaterką snów sierpniówkek:-D.
Mi też się śniło, ze wiozłam Cię do porodu. Ale takim starym samochodem i jeszcze na dodatek uciekałyśmy przed jakąś trąbą powietrzną. W efekcie Ty trafiłaś do jakiegoś najbliższego szpitala (bo wieźć Cię miałam gdzieś bardzo daleko, jakieś 200 km), a ja ukrywałam się przed tą trąbą :-D :-D
Enka jak to poczytalam to sie smialam az brzuch rozbolal:-D:-DMacie naprawde niesamowite sny mnie sie nic nie sni.
Gosiu Mateuszek na piersi w pierwszym miesiacu zycia robil nawet 12-15 kupek, matko kochana ile to pampersow szlo:szok:A potem jak mial ze 3 msc potrafil zrobic jedna raz na 12dni:szok:Bylam tym bardziej przerazona niz tym co chwilowym kupkaniem. I jedno i drugie bylo norma:tak:Tak to jest na cysiu dzieci potrafia zaskakiwac.

Witam sie Kochane i ja!!! U nas dzis tak goraco ze spuchlam jak balon:wściekła/y:
Nic mi sie niechce robic w taka goraczke! Ide tylko po cos do picia, rozloze sie na lozku i caly dzien siedze na bb:-):tak:

Witam się i ja nadal 2 w 1. Jestem już po wizycie u gina, ale to na odpowiednim wątku. Pogoda jakaś niezdecydowana, a mnie zgaga pali jak nigdy...

Hej dziewczynki...u mnie sie chyba cos zaczyna,tylko ja oczywiscie nie jestem pewna czy to ''to'':confused: Obudzily mnie skurcze(o dziwo taki to bol jaki juz mi sie zdazal nie raz rano) godzine temu i powtarzaja sie co 10-7 minut...trwaja okolo 30 sekund i wcale nie sa slabiutkie:szok: Jestem podekscytowana,ze cos zaczyna sie dziac ale i rownoczesnie troche nerwowa z tego tytulu... to 4 dzien po terminie,wiec pewnie sie zaczelo:tak:Tylko nie wiem czy jechac z samymi skurczami do szpitala czy czekac az wody odejda??

Trzymam kciuki za Ciebie :-)

ja tez boje sie,że moge SN nie urodzic,ale po cichu licze ,ze moze sie uda

Ja właśnie taką "cudowną" nowine dzisiaj od gina usłyszałam... :-(

Mitemil a dlaczego?
Bo Piwonia chyba przez żylaka?

Mitemil już doczytałam na innym watku , trzymam kciuki żeby może jednak...

patrze że mój suwaczek pokazuje że już :) ale w sumie był ustawiony z USG na 15.08....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry