Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Albo moze ja zle mysle...w koncu to moje pierwsze dziecko,nigdy chrzcin nie wyprawialam.Ale z drugiej strony mi po prostu sie nie chce stac przy garach caly dzien po to by przyszli sie najesc i napic,zreszta nawet nie wiem jak bym to zrobila...nie mam nikogo do pomocy,maz zawalony robota jestem zdana sama na siebie.I wiecznie zmeczona przez nieprzespane noce.:-(Wiec u mnie bedzie skromnie,grund by dziecko ochrzcic.Co do chrzcin to ja myslalam tylko chrzestnych zaprosic wtedy do domu cos zjesc napic sie kawy i to wszystko...a jak tu czytam,ze Wy to imprezy porownywalne do komuni robicie to mam lekkiego szokaAlbo moze ja zle mysle...w koncu to moje pierwsze dziecko,nigdy chrzcin nie wyprawialam.Ale z drugiej strony mi po prostu sie nie chce stac przy garach caly dzien po to by przyszli sie najesc i napic,zreszta nawet nie wiem jak bym to zrobila...nie mam nikogo do pomocy,maz zawalony robota jestem zdana sama na siebie.I wiecznie zmeczona przez nieprzespane noce.:-(Wiec u mnie bedzie skromnie,grund by dziecko ochrzcic.